Μαρία Μπακοδήμου: Η σχέση της το γάμο, τη δέσμευση και τα παιδιά της

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο 2Night Show ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Μπακοδήμου μιλώντας για τη ζωή της, τα παιδιά της, και την τηλεόραση.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο 2Night Show ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Μπακοδήμου μιλώντας για τη ζωή της, τα παιδιά της, και την τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια του φέτος συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του J2US εμφανίστηκε χαρούμενη και λαμπερή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να τη ρωτάει αν αυτό πηγάζει από σχέση που έχει αυτή

την περίοδο με την ίδια να αρκείται λέγοντας «συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο στη ζωή μου, δεν σχετίζεται αυτό πάντα με άλλο άνθρωπο» είπε.

Η ίδια παραδέχτηκε πώς νιώθει αμήχανα όταν τη ρωτάνε για τις σχέσεις της καθώς όπως είπε είναι το αδύνατο σημείο της. «Δεν τα πάω καλά με τις σχέσεις, είναι το αδύνατο σημείο μου. Δεν μπορώ τη δέσμευση, οι μεγαλύτερες σχέσεις μου κρατήσανε τέσσερα χρόνια. Συνήθως είναι ωραία στα δύο χρόνια και μετά μου παίρνει άλλα δύο να δω πόσο το αντέχω, πόσο με αντέχει, τι γίνεται γενικά. Το έχω το θεματάκι μου με τις σχέσεις. Δεν μπορώ τη δέσμευση και γι’ αυτό δεν προχωράω στο να συνδεθώ με τον άλλον βαθιά. Δεν είμαι γαμοφοβική αλλά δεν είμαι και γαμοπετυχημένη. Δε θέλω να ξαναπαντρευτώ».

Από τη συζήτηση δεν μπορούσαν να απουσιάζουν τα παιδιά της και η σχέση που έχει μαζί τους, λέγοντας πώς από μικρή ηλικία τα ήθελε ανεξάρτητα αν και προσπαθούσε παράλληλα να τους βάλει όρια.

«Στην εφηβεία χρειάζεται τεράτια υπομονή. Νομίζεις ότι του παιδί σου έφυγε και ήρθε ένα άλλο. Εγώ στην εφηβεία ήμουν αγοροκόριτσο. Ο μπαμπάς μου με φώναζε Σπύρο μέχρι τα 16. Έγινα πιο γυναίκα όταν ξεκίνησα την τηλεόραση» συμπλήρωσε.

Ακόμη, από την κουβέντα δεν μπορούσε να λείψει η τηλεοπτική της πορεία με την Μαρία Μπακοδήμου να σημειώνει πώς δεν θα είχε θέμα να κάνει ένα concept του παρελθόντος αρκεί αυτό να προσαρμοστεί στο σήμερα. Όσο για το με ποια παρουσιάστρια θα έκανε ντουέτο αυτή είναι η Ναταλία Γερμανού. «Έχουμε καλή χημεία, ταιριάζουμε» σημείωσε.

Τέλος, δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια για την εμφάνιση στο J2US λέγοντας «ποιος σοβαρός άνθρωπος θα κάτσει να χάσει χρόνο από τη ζωή του, για να γράψει αν εσύ φοράς ντεκολτέ;».

Keywords
Τυχαία Θέματα