Με Final 8 τα Champions και Εuropa League - Στην Αγγλία το Γούλβς - Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Αγγλία για τον αγώνα κόντρα στην Γούλβς στο πλαίσιο του επαναληπτικού αγώνα της φάσης των «16» του Europa League.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων (ECA) στην σημερινή συνεδρίασή της αποφάσισε τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχιστεί η δράση στις αγωνιστικές διοργανώσεις Champions και Εuropa League,

χωρίς να βγάλει επίσημη ανακοίνωση καθώς αναμένεται και η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA στις 17/6.

Σύμφωνα, λοιπόν με τις ανεπίσημες ανακοινώσεις, ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει μέχρι την Αγγλία και θα αγωνιστεί στο «Μολινό» κόντρα στην Γούλβς στο πλαίσιο του επαναληπτικού αγώνα της φάσης των «16» του Europa League. Έτσι μπήκε τέλος στα σενάρια που ανέφεραν την διεξαγωγή του αγώνα σε ουδέτερη έδρα, όμως το γεγονός της απουσίας φιλάθλων δεν θα δώσει μεγάλο πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Να σημειωθεί πως ο πρώτος αγώνας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1.

Όσον αφορά το Εuropa League, από την φάση των «8» και έπειτα, θα διεξαχθεί σε μορφή «Final 8» στη Γερμανία στις πόλεις Ντούισμπουργκ, Γκελζενκίρχεν, Ντίζελντορφ και στην Κολωνία από τις 10 έως τις 21 Αυγούστου, με μονές αναμετρήσεις και τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για την Κολωνία.

Η «μορφή» του Champions League θα είναι παρόμοια με το Final 8 να γίνεται στην Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα στη Λισαβόνα (στις έδρες των Μπενφίκα ‘Ντα Λουζ’ και Σπόρτινγκ ‘Αλβαλάδε’).

Keywords
Τυχαία Θέματα