Μαυροειδάκος: «Κάποιοι αλλάζουν τόπο κατοικίας για να κάνουν Πάσχα στο χωριό»

Ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών καταγγέλλει, πως ορισμένοι εν μέσω έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού, αλλάζουν τις διευθύνσεις της μόνιμης κατοικίας τους, για να μπορέσουν να πάνε στα χωριά τους.

 

Μέσω των λογιστών ή του taxisnet κάποιοι αλλάζου τις διευθύνσεις των μόνιμων κατοικιών τους και τις βάζουν στην επαρχία, προκειμένου να ξεγελάσουν τις αρχές σε περίπτωση ελέγχου και να μπορέσουν να ταξιδέψουν για Πάσχα

στα χωριά τους, παρά τις απαγορεύσεις και τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο Γενικός Γραμματέας των ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος:

«Κάποιοι, λίγοι, μέσω των λογιστών τους ή μέσω taxisnet αλλάζουν τις μόνιμες κατοικίες τους και τις βάζουν στην επαρχία, νομίζοντας ότι θα βάλουν τη σούβλα και θα ξεκινήσουν για Πάσχα. Είναι λίγοι, αλλά το κάνουν».

«Η ΕΛΑΣ θα είναι στα διόδια. Δεν θα πάει κάνεις στην επαρχία, έχουμε πόλεμο», είπε, ενώ ευχαρίστησε τους πολίτες που τηρούν τα μέτρα, ζητώντας σεβασμό για το γεγονός ότι οι αστυνομικοί είναι στους δρόμους και δεν γυρίζουν στις οικογένειές τους.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Έλληνες που ακούνε τους Έλληνες αστυνομικούς. Είμαστε έξω για εσάς, δεν μένουμε σπίτι», είπε ο κ. Μαυροειδάκος.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

13033: Τι πρέπει να γράφει το SMS για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Keywords
Τυχαία Θέματα