Λαϊκό Λαχείο: Η κλήρωση έδωσε 100.000 ευρώ στην Αττική

Το Λαϊκό Λαχείο και η κλήρωση γίνονται σήμερα Τρίτη 29/10/19, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε Τρίτη, υπαρχει και η δεύτερη κλήρωση για το Λαϊκό Λαχείο που δίνει εγγυημένα 100.000 ευρώ.

Δηλαδή το Λαϊκό Λαχείο κληρώνει μέχρι να βρεθεί ένας τυχερός για να πάρει τα 100.000 ευρώ. Την Τρίτη που πέρασε στις 22/10 το Λαϊκό Λαχείο έδωσε 100.000 ευρώ στην Αττική

Το Λαϊκό λαχείο μοιράζει επιπλέον

100.000€ εγγυημένα κάθε εβδομάδα σε έναν νικητή!

Κάθε εβδομάδα κληρώνεται ένας εγγυημένος νικητής των 100.000€ επιπλέον του μεγάλου επάθλου / ΤΖΑΚ ΠΟΤ. Ο εγγυημένος νικητής προκύπτει από δεύτερη κλήρωση που θα διεξάγεται αμέσως μετά την κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο / ΤΖΑΚ ΠΟΤ. Σε περίπτωση που ο αριθμός που κληρωθεί για τις 100.000€ δεν έχει πωληθεί, η κλήρωση θα επαναλαμβάνεται μέχρι να βρεθεί λαχνός που έχει πωληθεί. Από την Κλήρωση 16/4/2019, οι υπόλοιπες 9 Σειρές του τυχερού αριθμού των 100.000€ κερδίζουν 500€ έκαστη.

Κληρώνει κάθε εβδομάδα (Τρίτη στις 22.00 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV).

Πωλείται σε 5άδα αξίας 10€, αλλά και σε μεμονωμένα τεμάχια αξίας 2€ το κάθε ένα.

Όλα τα τεμάχια της 5άδας έχουν την ίδια σειρά και διαχωρίζονται από τα Γράμματα Α, Β, Γ, Δ, Ε.

Επιστρέφει στους παίκτες τουλάχιστον 60% από τις πωλήσεις του.

Το Λαϊκό Λαχείο είναι ένα εβδομαδιαίο τζακ ποτ παιχνίδι αυτόνομων κληρώσεων που πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη. Το Λαϊκό Λαχείο είναι ένα εβδομαδιαίο τζακ ποτ παιχνίδι αυτόνομων κληρώσεων που πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη.

800.000 λαχνοί συμμετέχουν στην κλήρωση ανεξαρτήτως του αριθμού των λαχνών οι οποίοι αγοράζονται τελικά από τους παίκτες.

Αν ο μεγάλος λαχνός έχει πωληθεί, τότε υπάρχει νικητής για την συγκεκριμένη κλήρωση. Αν ο μεγάλος λαχνός δεν έχει πωληθεί τότε υπάρχει τζακ ποτ που μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση.

Το δίκτυο πωλήσεων ζητάει από την Ελληνικά Λαχεία συγκεκριμένους αριθμούς λαχνών για να προωθήσει στους τελικούς παίκτες. Η Ελληνικά Λαχεία τυπώνει και διανέμει τα λαχεία σύμφωνα με τη ζήτηση του δικτύου πωλήσεων. Επί του παρόντος, από τους 800.000 λαχνούς που συμμετέχουν στη κλήρωση, τυπώνονται 400.000 λαχνοί οι οποίοι διανέμονται στο δίκτυο πωλήσεων. Στους λαχνούς οι οποίοι δεν εκτυπώνονται συμπεριλαμβάνονται λαχνοί του οποίους παραδοσιακά το δίκτυο μεταπωλητών της ΕΛ δεν αγοράζει λόγω του ότι δεν έχουν ζήτηση από τους παίκτες (λαχνοί που αρχίζουν από 0 ή 00, η περιλαμβάνουν μηδενικά ή συνεχόμενα όμοια ψηφία κλπ.).

Η ποσότητα αυτή δύναται να διαφοροποιηθεί αναλόγως τη ζήτηση του Λαϊκού Λαχείου.

Εφόσον ζητηθεί, υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης οποιουδήποτε ατύπωτου αριθμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα