Big Brother: Πότε αρχίζει στον ΣΚΑΪ

Χαμός για το Big Brother επικρατεί στον ΣΚΑΪ, που επισπεύδει τις διαδικασίες ώστε να βγάλει το ταχύτερο δυνατό το ριάλιτι στον αέρα.

 

Για λόγους ταχύτητας αλλά και οικονομικούς, μάλιστα, εξετάζεται το σενάριο το Big Brother να γυριστεί εκτός συνόρων όπως έγινε πέρυσι με το Power of Love

που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε ήδη στημένο σπίτι-πλατό στην Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο είναι το ριάλιτι του ΣΚΑΪ να μεταφερθεί στο «σπίτι» του Big Brother στην Πολωνία, όπου υπάρχουν έτοιμες εγκαταστάσεις και όλος ο τεχνολογικός εξοπλισμός (κάμερες, κοντρόλ ρουμ) που απαιτείται για την 24ωρη παρακολούθηση των παικτών.

Από τη διαθεσιμότητα των εν λόγω στούντιο θα κριθεί και πότε μπορεί να βγει στον αέρα το ριάλιτι, με αρχικό στόχο τον Ιανουάριο.

Σε ότι αφορά τους παίκτες, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ ετοιμάζουν άμεσα να βγάλουν τρέιλερ για casting call, ενώ αποφασίστηκε ότι θα ζητηθούν πρόσωπα της διπλανής πόρτας χωρίς ανάμειξη celebrities, όπως σε διάφορες παραλλαγές του Big Brother ανά τον κόσμο.

Σε εσωτερικές συζητήσεις στο Φάληρο φαίνεται να ψιθυρίζεται το όνομα του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος μέχρι την έναρξη του Big Brother θα έχει πιθανότατα ολοκληρώσει τα 100 επεισόδια του Guess my age.

Πέραν της διαθεσιμότητας, θεωρείται από τους πλέον έμπειρους παρουσιαστές για να χειριστούν τις καταστάσεις στο σπίτι, αλλά κυρίως την επικοινωνία με τους παίκτες στο live επεισόδιο.

Η εμπλοκή του παρουσιαστή στο Big Brother θα είναι μία φορά την εβδομάδα γεγονός που επιτρέπει σε όποιον αναλάβει τον ρόλο να διατειρεί τα άλλα του τηλεοπτικά καθήκοντα, ακόμα και καθημερινή εκπομπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα