Μητέρα 12χρονης: Πιστεύω ότι ο ιερέας κακοποίησε την κόρη μου (Βίντεο)

Μητέρα 12χρονης: Πιστεύω ότι ο ιερέας κακοποίησε την κόρη μου - Αρχικά είχε αρνηθεί ότι γνώριζε τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του παιδιού (Βίντεο)

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε η μητέρα της 12χρονης που φέρεται να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από ιερέα και σύντροφο της μητέρας της, στη Μάνη.Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε η μητέρα της 12χρονης που φέρεται να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από ιερέα και σύντροφο της μητέρας

της, στη Μάνη.

Η μητέρα της 12χρονης δήλωσε ότι αρχικά είχε εμπιστοσύνη στον ιερέα αλλά τώρα πιστεύει ότι έχει κάνει κακό στην κόρη της.

Συγκεκριμένα, όταν είχε κληθεί για κατάθεση, είχε αρνηθεί ότι γνώριζε τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του παιδιού της. «Δε γνώριζα τίποτα από τα όσα καταγγέλλει το κορίτσι μου, τώρα μου τα είπε και την πίστεψα. Δεν ήμουν ποτέ μπροστά σε κάποιο περιστατικό ασέλγειας» ισχυρίστηκε. 

Στην εκπομπή βγήκε κι ο δικηγόρος του Ιερέα, Ν. Ιωάννου, ο οποίος δήλωσε έκπληκτος και σοκαρισμένος που η μητέρα της 12χρονης αλλάζει τώρα τη μαρτυρία της, ενώ ανέφερε ότι έχει δεχθεί μηνύματα συμπαράστασης για τον ιερέα.

{https://youtu.be/1psY7-eqwmk}

Keywords
Τυχαία Θέματα