Κυρανάκης: «Μίλησα για εκλογές στο τέλος της πανδημίας»

«Ναι, φυσικά νομίζω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να τις ζητήσει», είχε πει για τις εκλογές ο Κ. Κυρανάκης, που σήμερα διευκρίνισε πως μιλούσε για μετά το πέρας της πανδημίας του νέου κορονοϊού. Τι δήλωσε για την εστίαση. 

«Για το αν θα γίνουν εκλογές ή όχι εγώ δεν θέλω να κάνω πρόβλεψη, ξέρω όμως ότι δύσκολα πλέον η ΝΔ ως αυτοδύναμη κυβέρνηση θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που υποσχέθηκε πριν τις 7 Ιουλίου».

Αυτό

είχε δηλώσει ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης στις 27 Απριλίου και είχε προσθέσει:

«Άρα, αν οι συνθήκες πλέον είναι εντελώς διαφορετικές και χρειαστεί ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα νομίζω ότι θα ήταν δημοκρατικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή», για να καταλήξει στο εξής:

«Αν τους επόμενους μήνες δούμε ότι δεν μπορεί πλέον να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό και υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές που χρειάζονται εκ νέου δημοκρατική εντολή. Ναι, φυσικά νομίζω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να τις ζητήσει».

Ωστόσο, σήμερα διευκρίνισε στον ΑΝΤ1 πως είχε πει πως αυτό θα ήταν καλό να γίνει μετά το τέλος της πανδημίας.

«Αν δείτε ολόκληρη τη συζήτηση που έγινε στο Kontra, θα δείτε πως ερωτήθηκα πότε θα γίνουν πρόωρες εκλογές και απάντησα ‘’στο τέλος της πανδημίας’’», τόνισε. 

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο ζήτημα της εστίασης:

«Μία λύση για τον συνωστισμό του κόσμου έξω, είναι να ανοίξει λίγο νωρίτερα η εστίαση, ώστε όσοι πηγαίνουν σε πλατείες κ.α. να αρχίσουν να πηγαίνουν σε περισσότερα σημεία. Συντάσσομαι με την πρόταση να ανοίξουν νωρίτερα».

Όλες οι δηλώσεις του: 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυρανάκης, Μίλησα,kyranakis, milisa