Η Άσπα Τσίνα έξαλλη με τη Βανδή – Τα έβαλε και με τη Μπακοδήμου (video)

Η Άσπα Τσίνα επέστρεψε! Η πρώην παίκτρια του «Fame story» που έγινε γνωστή για τους καβγάδες με τους κριτές και τους συμπαίκτες της φέτος συμμετέχει στο «Just the 2 of us» και επανήλθε δριμύτερη αφού υπήρξε ένταση με τους κριτές.

Αυτή τη φορά τα έβαλε με τη Δέσποινα Βανδή ενώ τα «βέλη» της πήραν και τη Μαρία Μπακοδήμου. Βγήκε στη σκηνή ερμηνεύοντας με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη το κομμάτι «ΟΚ» αλλά η κριτική δεν της άρεσε.

«Κάποια τραγούδια θεωρούνται σημαντικότερα από κάποια άλλα, γιατί μπορεί να είναι ο στίχος πιο βαρύγδουπους,

να λέει περισσότερα, η μουσική μπορεί να είναι πιο ευαίσθητη και πιο μεγαλειώδης… Υπάρχουν και αυτά τα τραγούδια, ωστόσο, που είναι εκεί έξω απλώς για να σε κάνουν χαρούμενο. Αυτό το τραγούδι του Φοίβου είναι ένα τέτοιο τραγούδι», σχολίασε η Δέσποινα Βανδή.

Ακούγοντας αυτά τα λόγια η Άσπα τη διέκοψε λέγοντας: «Δέσποινα, συγγνώμη, θα διαφωνήσω μαζί σου. Συγγνώμη, συγγνώμη. Θα διαφωνήσω μαζί σου. Αυτό το τραγούδι κατά τη δική μου εκτίμηση είναι ένα τραγούδι το οποίο είναι άρτιο! Έχει έναν εξαιρετικό στίχο, εξαιρετικό και δεν μπορώ να το τοποθετήσω στην κατηγορία των τραγουδιών που περιγράφεις. Δηλαδή ότι είναι ένα τραγούδι απλά που υπάρχει για να χαιρόμαστε. Δεν μπορώ να συμφωνήσω σε αυτό! Παρ’ όλα αυτά, με συγχωρείς για τη διακοπή, απλά επειδή είπε συμφωνώ με την Άσπα. Εγώ είπα κάτι άλλο και εσύ λες κάτι άλλο».

Με τη Δέσποινα Βανδή να προσπαθεί να εξηγήσει: «Ήθελα  να πω ότι κάποια τραγούδια μπορεί να αδικούνται επειδή να τα χαρακτηρίζουν ελαφριά. Έχω πει κι εγώ τέτοια τραγούδια, όπως η Γη κι η Σελήνη».

«Δεν μπορείς να λες ελαφρύ τώρα αυτό το τραγούδι», είπε με έντονο η Άσπα Τσίνα, με την Μαρία Μπακοδήμου να επεμβαίνει με χιούμορ λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνω την έντασή σου». «Ούτε εγώ, Μαρία μου, την παρέμβασή σου», της απάντησε η Άσπα.

«Διακρίνω έναν εκνευρισμό ο οποίος είναι αδικαιολόγητος αυτή τη στιγμή.Δεν ξέρεις την άποψή, δεν νομίζω καν ότι την έχεις ακούσει» είπε τελικά η Δέσποινα Βανδή και ο Σταμάτης Φασουλής συμπλήρωσε: «Μπορεί η Άσπα να έχει την άποψή της και η Δέσποινα μία άλλη άποψη». 

Keywords
Τυχαία Θέματα