Κρατερός Κατσούλης: Γιατί αφήνει οριστικά την πρωινή ζώνη – οι πρώτες δηλώσεις του

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωινό» για τους λόγους που εγκατέλειψε την «Φωλιά των Κου Κου» και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Η είδηση ότι ο Κρατερός Κατσούλης εγκαταλείπει το πόστο του στην πρωινή εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» την περασμένη Τετάρτη 5 Μαΐου προκάλεσε σοκ στους συνεργάτες της εκπομπής και έγινε δεκτή με ανάμεικτα

αισθήματα από τους συναδέλφους παρουσιαστές των ανταγωνιστικών εκπομπών στα υπόλοιπα κανάλια που σχολίασαν ποικιλοτρόπως την επιλογή του ηθοποιού να κάνει ο ίδιος την ανακοίνωση on air.

Σήμερα το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 πρόβαλε τις πρώτες δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη μετά από την αποχώρησή του από την εκπομπή την οποία συμπαρουσίασε με την σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου επί 7 χρόνια, σε δύο διαφορετικά κανάλια.

Μιλώντας για τις αλλαγές στην καθημερινότητά του από τη στιγμή που αποδεσμεύτηκε από τις υποχρεώσεις του στο Star, ο ηθοποιός παρατήρησε ότι δεν έχει προλάβει ακόμα να συνειδητοποιήσει τι τπου συμβαίνει.
«Ξύπνησα πάνω κάτω την ίδια ώρα. Η διαφορά ήταν σήμερα ότι έφαγα πρωινό με τα παιδιά μου, αντί να τρέχω σαν τον τρελό και έκανα και τις υπόλοιπες δουλειές λίγο πιο νωρίς. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει» απάντησε ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος φέτος απουσίασε για αρκετό διάστημα από το πλατό της εκπομπής λόγω προβλημάτων υγείας.

«Οι ανάγκες μια πρωινής καθημερινής εκπομπής είναι πολύ συγκεκριμένες, ο χρόνος είναι πολύ συγκεκριμένος, δεν μπορείς να ξενυχτάς, δεν μπορείς να μην κοιμάσαι καλά αν θέλεις να κάνεις σωστά τη δουλειά σου, άρα αρχίζεις και κόβεις πράγματα».

« Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να παρθεί κάποια στιγμή για να συμμετάσχω όπως πρέπει στην ταινία («Σμύρνη μου αγαπημένη»)» πρόσθεσε ο ηθοποιός που δεν έκρυψε την ανυπομονησία του, μετά από τόσους μήνες αναγκαστικής αποχής από την υποκριτική, να επιστρέψει στα γυρίσματα και στο θεατρικό σανίδι.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο μιας επιστροφής στην τηλεόραση, ως παρουσιαστής, ο ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Έχω πει ξεκάθαρα, ότι από την καθημερινή πρωινή ζώνη έχω τελειώσει, έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος αυτός».

Όμως, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάτι διαφορετικό. «Είμαστε 4 χρόνια μαζί στο συγκεκριμένο κανάλι, με τους συγκεκριμένους συνεργάτες. Έχουμε δημιουργήσει σημαντικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να κάνουμε και άλλα πράγματα με το Star. Δεν έχει διακοπεί η συναισθηματική σχέση μου με την εκπομπή, είναι εύκολο να βρεθώ ξανά εκεί και να πούμε κάποιες κουβέντες με οποιονδήποτε τρόπο» .

Δείτε το βίντεο:

ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑΤΟ ΠΡΩΙΝΟSTAR
Keywords
Τυχαία Θέματα