Νέα μέτρα ανακοινώνει ο Νίκος Χαρδαλιάς σήμερα

Τα νέα μέτρα για τις παραλίες, αλλά και όλα όσα αλλάζουν ανακοινώνει σήμερα το απόγευμα ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Νέα μέτρα ανακοινώνει σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές και στην απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ.

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Παρασκευή 7 Μαΐου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης

Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη.

Βήματα προς την επιστροφή στην κανονικότητα γίνονται τις τελευταίες μέρες με τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων του πολύμηνου lockdown που ξεκίνησε στις 7 Νοεμβρίου του 2020. Μέσα στον Μάιο μάλιστα θα αρθούν ένα-ένα πολλά από τα μέτρα, αλλά και θα γίνουν περισσότερα ανοίγματα κλάδων και δραστηριοτήτων.

Συνοπτικά, μέσα στον Μάιο μάλλον θα ξαναπάμε σινεμά, θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα ταξίδι εκτός του νομού της κατοικίας μας, θα σταματήσουμε να στέλνουμε SMS για να πάμε σούπερ μάρκετ και θα υποδεχθούμε τουρίστες.

Όσο για το πιο αυστηρό από όλα τα μέτρα, δηλαδή τη νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, προς το παρόν φαίνεται να παίρνει παράταση στο ωράριο, να ξεκινά δηλαδή στις 24:00 αντί για τις 23:00. Τα κυβερνητικά στελέχη έχουν βάλει «φρένο» στην 24ωρη απελευθέρωση, τουλάχιστον προς το παρόν.

Επίσης, αύριο ανοίγουν οι οργανωμένες παραλίες και σήμερα θα ανακοινωθούν τα μέτρα που θα ισχύουν.

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣLOCKDOWN
Keywords
Τυχαία Θέματα