Κορονοϊός στην Ελλάδα: «Ωρολογιακή βόμβα η Μόρια εάν εμφανιστεί κρούσμα»

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, τόσο για το νησί της Μυτιλήνης, όσο και για τη Χίο και τη Σάμο, αναφέροντας πως «επωάζεται μια μεγάλη έκρηξη» κορονοϊού

Αυτήν τη στιγμή, 25.000 μετανάστες και πρόσφυγες βρίσκονται μέσα και έξω από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) της Μόριας στη Μυτιλήνη,

γεγονός που κάνει το ενδεχόμενο κρούσματος κορονοϊού να μοιάζει με ωρολογιακή βόμβα.

Αυτό υποστήριξε μιλώντας στο Open και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, ο οποίος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, τόσο για το νησί της Λέσβου, όσο και για τη Χίο και τη Σάμο.

«Εάν νοσήσει ένας, ποια ακριβώς ιχνηλάτηση θα ακολουθηθεί; Από το πρωί ως το βράδυ ο κάθε μετανάστης συναναστρέφεται -εγώ θα σας πω λίγους- εκατό άτομα. Αυτοί οι εκατό συναναστρέφονται άλλους εκατό», επισήμανε ο ρεπόρτερ της εκπομπής, ενώ ο κ. Μουτζούρης δήλωσε τα εξής: 

«Αυτήν τη στιγμή επωάζεται μια μεγάλη έκρηξη στη Μυτιλήνη, τη Χίο και τη Σάμο. Η έκρηξη αυτή θα προέλθει από τους φιλοξενούμενους μετανάστες για τους οποίος, μέχρι στιγμής, δεν έχει ληφθεί καμία μέριμνα.

»Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Η χώρα μας είναι τυχερή που ακόμα δεν έχει εκδηλωθεί εκεί ο κορονοϊός. Εάν εκδηλωθεί, ειδικά στη Μόρια, θα είναι μια έκρηξη άνευ προηγουμένου».

Όλες οι δηλώσεις του περιφερειάρχη Β. Αιγαίου:

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

13033: Τι πρέπει να γράφει το SMS για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Keywords
Τυχαία Θέματα