Κορονοϊός στην Ελλάδα: Στους 17 οι νεκροί - Πέθανε 78χρονος στο «Σωτηρία»

Ένας 78χρονος άνδρας, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» στις 5:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, αποτελεί το 17ο θύμα του νέου κορονοϊού στην Ελλάδα - Νωρίτερα σήμερα, έγινε γνωστός ο θάνατος ενός 64χρονου στο Ρίο  

Δύο νέοι θάνατοι από τον κορονοϊό στην Ελλάδα έγιναν γνωστοί σήμερα, καθώς, μετά τον 64χρονο που έχασε τη ζωή του στο Ρίο, το πρωί της Τρίτης 23 Μαρτίου έγινε γνωστό πως κατέληξε άλλος ένας συμπατριώτης

μας.

Πρόκειται για έναν 78χρονο, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» στις 5:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλιπών έπασχε από παρακείμενα νοσήματα.

Εν τω μεταξύ, λίγα λεπτά νωρίτερα, έγινε γνωστό πως πέθανε ένας 64χρονος άνδρας, οποίος νοσηλευόταν -όντας διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας- έχοντας προσβληθεί από τον SARS-CoV-2. 

Ο άτυχος συμπατριώτης μας, ο οποίος αποτέλεσε το 16ο θύμα του φονικού ιού στη χώρα μας, φέρεται ν’ άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής 22 Μαρτίου. Μάλιστα, αναφέρεται πως μολύνθηκε από τη σύζυγό του, η οποία είχε συμμετάσχει στην εκδρομή στους Αγίους Τόπους, απ’ όπως πρωτοήλθε ο κορονοϊός στην χώρα μας.

Ο 64χρονος νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα εδώ και 11 ημέρες και μάλιστα οι γιατροί του χορηγούσαν και αντιιικά φάρμακα που έχουν χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του Έμπολα, στο πλαίσιο των προσπαθειών τους να τον κρατήσουν ζωντανό.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Πώς ψωνίζουμε στα super market

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Κορονοϊός: Τι πρέπει να ξέρετε για τα χαρτονομίσματα

Κορονοϊός: Κινητό και καθαρισμός, πόσες ώρες ζει ο ιός

Κορονοϊός: Ο πρώτος live χάρτης με τα κρούσματα στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα