Κορονοϊός στην Ελλάδα: Έκλεινε ραντεβού με sms για να κοινωνήσει τους πιστούς

Οι εκκλησίες είναι κλειστές για το κοινό αυτό το Πάσχα, ωστόσο, ορισμένοι ιερείς βρίσκουν τρόπους να επιτελέσουν αυτό που θεωρούν καθήκον τους, αψηφώντας τις γενικές επιταγές κατά της εξάπλωσης της Covid-19.

Η Πολιτεία και οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα να του κινδύνου για το ενδεχόμενο να πάψει να υφίσταται ο έλεγχος της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρας, όπως συμβαίνει έως τώρα, ωστόσο, όπως είδαμε και τις προηγούμενες ημέρες, υπάρχουν

ιερείς που έχουν άλλη άποψη.

Ένας εξ αυτών, αψηφώντας τις αποφάσεις της κυβέρνησης και της Εκκλησίας, καθώς και τις παραινέσεις των ειδικών, έκλεινε ραντεβού με πιστούς, μέσω sms, ώστε να λάβουν τη Θεία Κοινωνία.

Σύμφωνα με το Open, οι πληροφορίες έφθασαν στην ΕΛ.ΑΣ., η οποία ενημέρωσε τον προϊστάμενο του ιερέα, ζητώντας τον τερματισμό αυτής της επικίνδυνης πρωτοβουλίας του παπά.

Την ίδια ώρα, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει απλώσει δίχτυ, προκειμένου να εντοπίζει τους «ακραίους» που επιδιώκουν να παρασύρουν πιστούς, μέσω social media, να συγκεντρωθούν έξω από εκκλησίες το επόμενο κρίσιμο τριήμερο.

Το σχετικό ρεπορτάζ:

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

13033: Τι πρέπει να γράφει το SMS για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Keywords
Τυχαία Θέματα