Κορονοϊός: Σε καραντίνα οι συνεργάτες της Σκορδά - Τι θα γίνει με το «Πρωινό»

Δεν θα βγει στον αέρα το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 λόγω κορονοϊού!

«Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι».

Αυτό έγραψε χθες η Φαίη Σκορδά

στο Instagram, ανακοινώνοντας πως διαγνώστηκε θετική στον COVID-19.

Η δημοσιογράφος και στενή συνεργάτιδα της παρουσιάστριας Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα του κορονοϊού, ανάρτησε στα social media τις δικές της αποφάσεις για την αντιμετώπιση της έκτακτης συνθήκης για την ομάδα του «Πρωινού», μιας και ήρθε σε επαφή με τη Φαίη Σκορδά

Έτσι, όπως ανακοίνωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη, για τις επόμενες 14 ημέρες πρόκειται να είναι σε καραντίνα στο σπίτι και η ίδια:

«Λόγω της ανακοίνωσης της Φαίης η οποία έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό οφείλω να ενημερώσω για τα εξής: φυσικά μπαίνω σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες τουλάχιστον. Δεν έχω το παραμικρό σύμπτωμα. Αν εμφανίσω βήχα ή πυρετό θα εξεταστώ. Καλή δύναμη σε όλους μας» έγραψε η δημοσιογράφος.

Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν πως το κανάλι αποφάσισε όλοι οι συνεργάτες να παραμείνουν στο σπίτι τους - σε προληπτική καραντίνα - ενώ στο στούντιο θα γίνει προληπτική απολύμανση.

Λόγω των παραπάνω, παραμένει άγνωστο το πότε το «Πρωινό» θα επιστρέψει, με τον ΑΝΤ1 να αναμένεται να καλύψει το «κενό» με επαναλήψεις προγραμμάτων.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα