Κορονοϊος: Μήνυμα γιατρών και νοσηλευτών από τη ΜΕΘ του «Σωτηρία»

Εσείς μείνετε στο σπίτι, εμείς είμαστε εδώ για να φροντίζουμε τους ασθενείς σας από τον κορονοϊο ήταν το συγκινητικό μήνυμα που έστειλαν γιατροί και νοσηλευτές από το νοσοκομείο «Σωτηρία» στην εκπομπή Πάσχα στην ΕΡΤ.

 

Συγκινητικό ήταν το μήνυμα που απέστειλαν μέσω της ΕΡΤ νοσοκόμοι και γιατροί των ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» που δίνουν μάχη με τον

κορονοϊο.

Οι συνθήκες μπορεί να μην είναι οι ιδανικές για να επιτελέσουν το έργο τους ωστόσο γιατροί και νοσηλευτές περισσότερο από ένα μήνα τώρα δίνουν αγώνα κόντρα στην πανδημία και όπως φαίνεται βγάζουν νικήτρια την Ελλάδα στην μεγάλη μάχη.

Ένα δυνατό μήνυμα έστειλαν γιατροί και νοσηλευτές που εργάζονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου«Σωτηρία» , όπου νοσηλεύονται ασθενείς με κορονοϊό.

«Είμαστε δυνατοί και φροντίζουμε τους αγαπημένους σας… Εσείς να παραμείνετε σπίτια σας, ασφαλείς», λένε οι άνθρωποι που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, σε μια προσπάθεια να καθησυχάσουν τους συγγενείς των ασθενών, που δεν μπορούν να επισκεφτούν και να φροντίσουν τους δικούς τους ανθρώπους.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Διαβάστε ακόμη:

13033: Τι πρέπει να γράφει το sms για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

Keywords
Τυχαία Θέματα