Κορονοϊός: «Λουκέτο» και στην Ευρωλίγκα - Σε καραντίνα η Ρεάλ Μαδρίτης

Κορονοϊός: Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τη διακοπή -μέχρι νεωτέρας- όλων των διοργανώσεών της, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε γνωστό πως οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της έχουν τεθεί σε καραντίνα

Τη διακοπή -μέχρι νεωτέρας- όλων των διοργανώσεών της Ευρωλίγκας, εξαιτίας του νέου κορονοϊού, ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε η διακοπή του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει γνωστό πως οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Υπενθυμίζεται πως, νωρίτερα σήμερα, η

ομοσπονδία του ΝΒΑ ανακοίνωσε διακοπή του πρωταθλήματός της, επίσης μέχρι νεωτέρας.

Εν τω μεταξύ, σε καραντίνα μπήκαν οι παίκτες των ομάδων Γιούτα Τζαζ και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αφού ο Ρούντι Γκομπέρ βρέθηκε θετικός στον SARS-CoV-2.

Ποδόσφαιρο: Διακόπτεται το ισπανικό πρωτάθλημα

Η La Liga αποφάσισε την  αναβολή των επόμενων δύο αγωνιστικών σε Primera και Segunda Division.

Όπως σημειώνουν τα ρεπορτάζ, η διοργανώτρια αρχή ήταν αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο, προέκυψαν έντονες πιέσεις από το σωματείο των ποδοσφαιριστών.

Τσάμπιονς Λιγκ: «Ορθάνοικτο» το ενδεχόμενο αναβολής

Το σενάριο προσωρινής διακοπής των διοργανώσεών της λόγω κορονοϊού φέρεται να σκέφτεται σοβαρά η UEFA, σύμφωνα με πληροφορίες της ισπανικής εφημερίδας Marca.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο εμφανίζεται όλο και πιο ισχυρό, μετά την εμφάνιση επιβεβαιωμένου κρούσματος στη Γιουβέντους. Ο Ντανιέλε Ρουγκάνι βρέθηκε θετικός στον SARS-CoV-2, ενώ η ιταλική ομάδα υποδέχεται την ερχόμενη εβδομάδα τη Λιόν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα