Κορονοϊός: Η Eurobank προειδοποιεί τους πελάτες της

Η τράπεζα Eurobank προειδοποιεί τους πελάτες της, σχετικά με τον κορονοϊό.

Η τράπεζα Eurobank εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία προειδοποιεί τους πελάτες της, σχετικά με την αντιμετώπιση και εξάπλωση του κορονοϊού. Μάλιστα, προτρέπει τους πολίτες να περιορίσουν τις επισκέψεις τους

στα καταστήματα της και να χρησιμοποιήσουν τις ηλεκτρονικές εφαρμογές όπως το e-Βanking.

Αναλυτικά ολόκληρη η ανακοίνωση:

Αγαπητέ πελάτη,

Με στόχο την άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού (Covid-19), σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει μια σειρά μέτρων που θα συμβάλλουν στη διευκόλυνση της καθημερινότητάς σας και στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Χρήση εναλλακτικών και ψηφιακών δικτύων

Στο πλαίσιο υποστήριξης της προσπάθειας περιορισμού των επισκέψεων σε χώρους συγχρωτισμού, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εναλλακτικά και ψηφιακά δίκτυά μας, που σας εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη πραγματοποίηση των συναλλαγών σας, χωρίς να χρειάζεται να έρθετε σε κατάστημά μας.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να πραγματοποιείτε τις καθημερινές συναλλαγές σας εύκολα και με ασφάλεια, 24 ώρες το 24ωρο:

Με e-Βanking και μέσα από το Eurobank Mobile App. Δείτε βήμα-βήμα πώς αποκτάτε online κωδικούς σύνδεσης.Στο δίκτυο ΑΤΜ της Eurobank, που καλύπτει ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα σημεία της Ελλάδας.
 Ανέπαφες συναλλαγές


Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιείτε ανέπαφα την πιστωτική και χρεωστική κάρτα σας για να περιοριστεί η χρήση των μετρητών.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι η επανέκδοση της χρεωστικής κάρτας σας λόγω απώλειας, φθοράς ή κλοπής θα πραγματοποιείται χωρίς χρέωση μέχρι τις 30 Απριλίου 2020.

Τηλεφωνική επικοινωνία με εξειδικευμένα στελέχη

Στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουν και τηλεφωνικά είναι:

Τα εξειδικευμένα στελέχη του Personal Banking.Τα εξειδικευμένα στελέχη του Business Banking.Τα στελέχη των κέντρων εξυπηρέτησης Private Banking.

Ειδικά για τις επιχειρήσεις που έχουν πρόσβαση στο v-Banking, τα στελέχη της υπηρεσίας είναι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουν με βιντεοκλήση, όπου κι αν βρίσκεστε.

Δίκτυο καταστημάτων

Τα στελέχη των καταστημάτων μας είναι στη διάθεσή σας με στόχο πάντα τη βέλτιστη εξυπηρέτησή σας.

Δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια τόσο των πελατών όσο και των στελεχών των καταστημάτων μας, έχουμε προχωρήσει στις ακόλουθες ενέργειες:

Αναλυτική ενημέρωση και εφαρμογή των οδηγιών του ΕΟΔΥ σχετικά με την προφύλαξη και την προσωπική υγιεινή, και συνεργασία με λοιμωξιολόγους για έγκυρες και επιστημονικές απαντήσεις σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης του ιού.Συγκεκριμένες οδηγίες για τους εργαζομένους που εμφανίζουν συμπτώματα του ιού, που έχουν υποψία μόλυνσης, που έχουν επιστρέψει πρόσφατα από περιοχές με τεκμηριωμένη συνεχιζόμενη μετάδοση του Covid-19 ή που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.Έμφαση στην καθημερινή καθαριότητα στους χώρους εργασίας με ισχυρά απολυμαντικά και διανομή αντισηπτικού υγρού σε όλες τις μονάδες και τα καταστήματα της Eurobank.Απαγόρευση επαγγελματικών ταξιδιών στο εξωτερικό και αντικατάστασή τους με τηλεφωνικές διασκέψεις (teleconference) ή βιντεοδιασκέψεις (videoconference), και αυστηρή σύσταση για αποφυγή προσωπικών ταξιδιών στο εξωτερικό.Απαγόρευση πολυπληθών συναντήσεων και αντικατάστασή τους, όπου αυτό είναι εφικτό, με τηλεφωνικές διασκέψεις (teleconference) ή βιντεοδιασκέψεις (videoconference).Δυνατότητα εργασίας από το σπίτι (τηλεργασία).Στην Eurobank λειτουργούμε με εσάς στο επίκεντρο

Σε αυτό το πλαίσιο, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε ήδη προχωρήσει σε ένα πλάνο ενεργειών που θα εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της Eurobank, έχοντας αναγνωρίσει και σχεδιάσει τις δράσεις που ενισχύουν την ετοιμότητά μας και ελαχιστοποιούν ενδεχόμενες δυσμενείς επιπτώσεις που μπορεί να προκληθούν από την εξάπλωση του ιού.


Επιπλέον, συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις του θέματος, ώστε να είμαστε σε ετοιμότητα για την υιοθέτηση πρόσθετων μέτρων, εφόσον χρειαστεί.

Για τυχόν επιπλέον θέματα που προκύπτουν, μπορείτε να ενημερώνεστε στον διαδικτυακό τόπο μας eurobank.gr.

Συνεχίζουμε να δίνουμε προτεραιότητα σε εσάς και την ασφαλή εξυπηρέτησή σας.

Με εκτίμηση,

Τράπεζα Eurobank Ergasias ΑΕ

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα