Τα ζώδια αυτά έχουν χιούμορ ή απλά προσπαθούν πολύ;

20:02 13/3/2020 - Πηγή: In.gr

Το χιούμορ μπορεί να είναι υποκειμενικό αλλά όχι πάντοτε. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εξαρτάται αρκετά από τον αστρολογικό χάρτη.

ΚΡΙΟΣ

Έχει αρκετά κυνικό χιούμορ και αυτό πρακτικά σημαίνει όταν τον παρεξηγούν συχνά. Σαν στάση ζωής ο Κριός δεν είναι άλλωστε ο τύπος που θα χαρακτηρίζαμε ζαμανφού, αφού έχει την τάση να παίρνει τα πράγματα πολύ τοις μετρητοίς

και να απορροφάται από τα συναισθήματα μιας αρνητικής κατάστασης αντί να προσπαθήσει να σ0κεφτεί κάτι θετικό γι’ αυτή, να την ελαφρύνει και πόσο μάλλον να τη διακωμωδήσει. Με λίγα λόγια, θα μπορούσαμε απλά να πούμε ότι ο Κριός δεν παίρνει και άριστα στο κεφάλαιο «χιούμορ».

ΤΑΥΡΟΣ

Γελάει με πολύ σαρκαστικό τρόπο και νιώθεις σχετικά άσχημα με αυτό. Μπορεί να γελάει με ορισμένα ανέκδοτα, δεν είναι όμως από εκείνους που θα ξεσπάσουν σε γέλια μέχρι δακρύων εντοπίζοντας το έξυπνο χιούμορ σε κάθε μορφή του, πόσο μάλλον το μπλακ χιούμορ, αφού συνηθίζει να παίρνει τα πράγματα αρκετά στα σοβαρά. Γενικώς με τον Ταύρο χρειάζεται μια προσοχή, γιατί συχνά παρεξηγείται από το σαρκαστικό χιούμορ των άλλων, αλίμονο δε εάν αισθανθεί ότι κάποιος «τον δουλεύει».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποτε γίνεται αρκετά προσβλητικός στο χιούμορ του. Ο Δίδυμος δεν θα γελάσει με κάτι παιδαριώδες όπως πχ. μια τούρτα που πέφτει στα μούτρα κάποιου, αλλά θα ξετρελαθεί με τα έξυπνα λογοπαίγνια, τα αστεία που λέγονται με σοβαρό ύφος και τα καταλαβαίνουν λίγοι, καθώς και με το μπλακ χιούμορ. Πάντως, η θεατρικότητα που χαρακτηρίζει τα αστεία του και οι πετυχημένες του μιμήσεις βάζουν τον Δίδυμο οπωσδήποτε στη λίστα των ανθρώπων με το πιο έξυπνο χιούμορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα