Κορονοϊός: «Μπάχαλο» με 55χρονη δημόσια υπάλληλο που αρνήθηκε να κάνει το τεστ

Εμπύρετη για έξι μέρες πήγαινε στη δουλειά της μια 55χρονη δημόσια υπάλληλος η οποία πιθανολογείται να ήταν θετική στον κορονοϊό καθώς παρουσίαζε όλα τα συμπτώματα ενώ αρνήθηκε να της γίνει το τεστ.

Γιατρούς και ΕΟΔΥ αναστάτωσε μία 55χρονη υπάλληλος σε μεγάλη δημόσια υπηρεσία η οποία αν και ήταν εμπύρετη για 6 μέρες έχοντας όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού συνέχισε να πηγαίναι κανονικά δτο γραφείο της. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του

OPEN η 55χρονη πήγε στον γιατρό υπηρεσίας και του είπε πως είχε 39 πυρετό, εμετούς και διάρροιες, και εκείνος της είπε πώς πρέπει να κληθεί ο ΕΟΔΥ και να γίνει απολύμανση στο γραφέιο της με την ίδια ωστόσο να απαντά πως δεν έχει τίποτα.

Εν τέλει ο γιατρός κάλεσε ασθενοφόρο και η 55χρονη είπε στο πλήρωμα του ασθενοφόρου να την πάει στο σπίτι της λέγοντας τους μάλιστα πως έξι μέρες που έχει συμπτώματα μετακινείται με τον Προαστιακό.

Εκείνοι αρνήθηκαν τη μετέφεραν στο νοσοκομείο αλλά εκείνη επέμενε να φύγει υπογράφοντας και σχετική υπεύθυνη δήλωση.

Ο διοικητής του ΚΑΤ είχε επαφές με την δημόσια υπηρεσία, την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ και αφού εντόπισε το κινητό της, της έστειλε μήνυμα να πάει στο νοσοκομείο γιατί κινδυνεύει η ζωή της. Η γυναίκα είπε στο νοσοκομείο Κορίνθου και ο διοικητής του ΚΑΤ τηλεφώνησε στον διοικητή της Κορίνθου καλώντας τον να την κρατήσει για να της γίνει το τεστ.

Εν τέλει της έγινε το τεστ στην Κόρινθο και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα