Τον Ιούνιο του 2021 θα κυκλοφορήσει το νέο θρίλερ του Bill Clinton

Θα είναι το δεύτερο βιβλίο που συνυπογράφουν ο Bill Clinton, μαζί με τον πολυγραφότατο James Patterson.

Το πρώτο βιβλίο της συνεργασίας των Bill Clinton και James Patterson κυκλοφόρησε το 2018 με τίτλο «The President is Missing» («Ο πρόεδρος αγνοείται», εκδόσεις Ωκεανίδα) και απ’ ό,τι φαίνεται δεν απογοήτευσε -3,2 εκατομμύρια αντίτυπα πούλησε σε ολόκληρο τον κόσμο. Άλλωστε,

ο Patterson ανήκει στα blue chips της εκδοτικής βιομηχανίες με δεκάδες best-seller στο ενεργητικό του και το όνομά του στο εξώφυλλο αποτελεί εγγύηση για τους θαυμαστές του. Και ο τέως πρόεδρος των Η.Π.Α. άλλο που δεν θέλει από μια ευκαιρία για να ξεφύγει από την σκιά της συζύγου του.

Έτσι, φτάσαμε στο δεύτερο βιβλίο του διδύμου που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2021 από τον εκδοτικό οίκο Century. Ο τίτλος αυτού «The President’s Daughter» και το θέμα είναι -τι άλλο;-η απαγωγή της κόρης του Προέδρου τον Η.Π.Α.
Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο, ο Bill Clinton συνεισέφερε στην κοινή προσπάθεια την προσωπική εμπειρία του από την παραμονή του στον Λευκό Οίκο, τα μέτρα ασφαλείας και γενικά τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας της Πρώτης Οικογένειας των Η.Π.Α.

Και μια ακόμα πληροφορία: Το πρώτο βιβλίο της συνεργασίας Clinton – Patterson, «Ο πρόεδρος αγνοείται», θα γίνει τηλεοπτική σειρά από το Showtime.

Keywords
Τυχαία Θέματα