Κατέβηκε η ανάρτηση Βουνάτσου μετά τη θύελλα αντιδράσεων

Η επίμαχη ανάρτηση κατέβηκε ωστόσο σε νεότερη η Μυρσίνη Βουβάτσου μιλάει για υποκρισία και αθλιότητα τονίζοντας πώς «κάποιοι είδαν το πρόσωπό τους στον καθρέφτη και τρόμαξαν». Την «άδειασε» η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Σάλο προκάλεσε η ανάρτηση της ,Μυρσίνης Βουνάτσου, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία επιχειρούσε συμψηφισμό των νεκρών στο Μάτι και τη Μάνδρα με αυτούς της πανδημίας του κορονοϊού. «Όταν θα ισοφαρίσουμε

τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και ζητώ ευθύνες (ποινικές). Γιατί όχι; Όσο έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου άλλο τόσο θα φταίτε και εσείς» είχε γράψει προκαλώντας τις αντιδράσεις.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με νεότερη ανάρτηση το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Μυτιλήνης δηλώνει ότι κατεβάζει την προηγούμενη και υποστηρίζει ότι σκοπός της ήταν να «αναδείξει την υποκρισία όσων τρία χρόνια τώρα μας χαρακτηρίζουν φονιάδες με πρωτοσέλιδα και ώρες ατελείωτες σε τηλεδίκες. Όσο λοιπόν έφταιγε ο Τσίπρας και η Δούρου για το Μάτι άλλο τόσο φταίνε και οι σημερινοί για τα θύματα της πανδημίας. Αλλά κάποιοι δυστυχώς την υποκρισία και την αθλιότητα την έχουν στο πετσί τους». Δηλώνει ότι κατεβάζει την προηγούμενη ανάρτηση έχοντας αναδείξει την υποκρισία αλλά και για να μη δοθεί τροφή σε όσους «είδαν το πρόσωπό τους στον καθρέπτη και τρόμαξαν».

Καταδικάζει η Νομαρχιακή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ

Καταδικάζει και διαχωρίζει τη θέση του από την προκλητική ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου στο διαδίκτυο η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη τοποθέτηση «προσβάλει και εκθέτει την αριστερά».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Στο Νησί»:Με ανακοίνωση της σήμερα το βράδυ, η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία «αποδοκιμάζει συλλογικά και απερίφραστα την ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία προσβάλει και εκθέτει τον χώρο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα