Κατερίνα Γκαγκάκη: Ο Γερουλάνος ζητά την απομάκρυσή της από τη θέση της

«Η κα Γκαγκάκη δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση της», το μήνυμα Γερουλάνου στον Μπακογιάννη

Την πολιτική διάσταση του ζητήματος με τα απίστευτα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα παρουσία της Κατερίνας Γκαγκάκη, για τη διακωμώδηση του πρωτοφανούς περιστατικού ασέλγειας κατά φοιτήτριας στο ΑΠΘ, αναδεικνύει ο Παύλος Γερουλάνος με ανάρτησή του στο Facebook.

Συγκεκριμένα,

στην ανάρτησή του ο κ. Γερουλάνος απευθυνόμενος στον Κώστα Μπακογιάννη, θέτει δημοσίως ζήτημα καρατόμησης της κ. Γκαγκάκη, η οποία διατελεί καθήκοντα προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης.

«Είχαμε την ελπίδα πως είτε η κα Γκαγκάκη, προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, είτε ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Μπακογιάννης, θα αντιλαμβάνονταν την ουσία αλλά και τον συμβολισμό που εμπεριέχει η επίσημη ενασχόληση με τον πολιτισμό της Αθήνας καθώς και τη σημασία του παραδείγματος στο χώρο του πολιτισμού και της πολιτικής, αναλαμβάνοντας με παρρησία και χωρίς τυμπανοκρουσίες τις ευθύνες τους», σημειώνει ο κ. Γερουλάνος και καταλήγει:

«Τα πράγματα είναι απλά: Η κα Γκαγκάκη δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση της, ως ένδειξη κατανόησης ότι συμπεριφορές όπως η δική της στην επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή δεν έχουν θέση ούτε στον χώρο ευθύνης της, ούτε στην ελληνική κοινωνία».

Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής την επόμενη ημέρα ζήτησε συγγνώμη, χωρίς, ωστόσο, να πείσει την ΕΣΗΕΑ, η οποία αποφάσισε ομόφωνα να ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά του Γιώργου Λιάγκα. Έτσι, ο παρουσιαστής κινδυνεύει με προσωρινή ή οριστική διαγραφή από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ.

Η σχετική ανάρτηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιώργος Λιάγκας: Ζήτησε ξανά «συγγνώμη»
Γιώργος Λιάγκας: Ώρα μηδέν για τον γνωστό παρουσιαστή

Keywords
Τυχαία Θέματα