Λαϊκό Λαχείο 12/11/19: Η κλήρωση και τα αποτελέσματα

Η κλήρωση για το Λαϊκό Λαχείο πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη, 12/11/19. Αυτή είναι η νέα κλήρωση για το Λαϊκό Λαχείο και μοιράζει 2,6 εκατ. ευρώ.

Το Λαϊκό Λαχείο και η κλήρωση γίνονται σήμερα Τρίτη 12/11/19. Στην προηγούμενη κλήρωση οι 100.000 ευρώ κληρώθηκαν στην Αττική.

Οι κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου πλέον γίνονται κάθε Τρίτη στις 10.00 μ.μ. στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Το iEidiseis.gr θα σας ενημερώσει άμεσα για τα αποτελέσματα.

Το

Λαϊκό Λαχείο μπορείς να το αγοράσεις από πλανόδιους πωλητές λαχείων, καθώς και από επιλεγμένα πρακτορεία, περίπτερα και mini market.

Μπορεί κάποιος να έχει το ίδιο Λαχείο με το δικό μου;

Όχι, κάθε τεμάχιο είναι μοναδικό και κανένας δεν μπορεί να έχει το ίδιο Λαχείο με το δικό σου.

Πόσες κληρώσεις γίνονται;

Γίνονται 2 κληρώσεις:

Στην 1η κλήρωση προκύπτει ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΧΝΟΣ. Το τεμάχιο που έχει την ίδια σειρά, τον ίδιο αριθμό και το ίδιο γράμμα κερδίζει! Αν δεν βρεθεί νικητής, το πόσο μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση (ΤΖΑΚΠΟΤ).

Στην 2η κλήρωση, προκύπτει ο εγγυημένος νικητής των 100.000€. 

Κάθε λαχείο είναι ξεχωριστό και διαφοροποιείται με βάση 3 στοιχεία:

Την σειρά

Τον αριθμό

Το στοιχείο​

Το Λαϊκό Λαχείο μπορείς να το αγοράσεις σε 5άδα αξίας 10€, αλλά και σε μεμονωμένα τεμάχια αξίας 2€ το κάθε ένα (1/5).

Στην κλήρωση της Τρίτης, προκύπτει ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΧΝΟΣ. Ένα συγκεκριμένο τεμάχιο, που έχει την ίδια σειρά, τον ίδιο αριθμό και το ίδιο γράμμα είναι το νικητήριο!

Δηλαδή, μόνο με 2€ μπορείς να κερδίσεις τον Μεγάλο Λαχνό!

Κάθε φορά που δεν βρίσκεται νικητής, το ποσό του ΤΖΑΚΠΟΤ μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση .

Εάν δεν υπάρχει ΤΖΑΚΠΟΤ, δηλαδή όταν ο Μεγάλος Λαχνός κληρωθεί σε τεμάχιο που έχει πωληθεί, τότε ο Μεγάλος Λαχνός της κλήρωσης χρηματοδοτείται με επιπλέον κέρδη μέσω μιας πρόσθετης κλήρωσης.

Στην πρόσθετη κλήρωση προκύπτουν 2 αριθμοί. Αν οι αριθμοί αυτοί είναι ακριβώς ίδιοι με τους δύο τελευταίους αριθμούς του νικητήριου αριθμού (πχ 02), τότε 1.000.000€ προστίθενται στο Μεγάλο Λαχνό!

Κατάλογος κερδών

Μετά από κάθε κλήρωση προκύπτει ένας κατάλογος κερδών, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε αυτή την ιστοσελίδα (στον τομέα κληρώσεις), σε όλα τα σημεία πώλησης και στους λαχειοπώλες που κυκλοφορούν.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει αναλυτικά όλα τα κέρδη της κλήρωσης, σε όλες τις διαθέσιμες κατηγορίες κερδών και μπορείτε να τον δείτε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα