Καλλιθέα: Το χρονικό της επίθεσης με βιτριόλι

Το χρονικό της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον μιας 34χρονης γυναίκας, έχουν σχηματίσει μέχρι στιγμής οι αρχές.

Επίθεση με βιτριόλι σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Καλλιθέα και οι αρχές έχουν σχηματίσει ως ένα σημείο, την εικόνα της επίθεσης.

Καταρχάς, μέχρι στιγμής ο ένοχος δεν έχει βρεθεί και η ΕΛΑΣ θεωρεί ότι δράστης είναι γυναίκα, καθώς έτσι είπε το θύμα της επίθεσης. Επιπλέον, υποστηρίζουν αυτή τη θεωρία, καθώς πιστεύουν ότι η επίθεση στην 34χρονη γυναίκα έγινε για προσωπικούς λόγους ή για ερωτικές διαφορές, ανέφερε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Έπειτα, η ίδια νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Παρόλα αυτά, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχασε το αριστερό της μάτι, καθώς κάηκε από το βιτριόλι και έχει μερικά εγκαύματα σε λαιμό, σώμα και χέρια. Ταυτόχρονα, η ΕΛΑΣ διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό της ενόχου.

Πιο αναλυτικά όμως, η επίθεση με βιτριόλι στη Καλλιθέα, έγινε στις 9 το πρωί στην είσοδο του κτιρίου που βρίσκεται το ασφαλιστικό γραφείο στο οποίο εργάζεται η 34χρονη. Τότε όπως αναφέρουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, η δράστης είχε στήσει καρτέρι και επιτέθηκε την ώρα που εμφανίστηκε το θύμα. Έτσι, περιέλουσε με βιτριόλι την 34χρονη γυναίκα όταν κινήθηκε προς το ασανσέρ, με το οξύ να απλώνεται και στον γύρω χώρο.

Τότε, η γυναίκα έτρεξε αμέσως στο δρόμο καλώντας σε βοήθεια. Μάλιστα, όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας άκουσε την 34χρονη γυναίκα να φωνάζει «βοήθεια» και να κατευθύνεται τρέχοντας προς το φαρμακείο. Εκεί μπήκε μέσα γεμάτη αίματα και με παραμορφωμένο το μισό της πρόσωπο.

Στη συνέχεια μαζεύτηκε αρκετός κόσμος στο φαρμακείο και βοήθησε την γυναίκα να βγάλει τα ρούχα της, τα οποία έκαιγαν γιατί είχε πέσει πάνω τους βιτριόλι. Έπειτα της έριξαν νερό προσπαθώντας να σταματήσουν το κάψιμο και ύστερα την έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Επιπλέον, ο αυτόπτης μάρτυρας τόνισε πως κανείς δεν είδε ή άκουσε κάτι πριν την επίθεση, ενώ την στιγμή που η γυναίκα φώναξε βοήθεια, κανείς δεν μπόρεσε να παρατηρήσει τι συνέβαινε.

Ακόμη, η 34χρονη ανέφερε στο φαρμακείο πως δέχτηκε επίθεση από μια άλλη γυναίκα που φορούσε χειρουργική μάσκα, δίχως όμως να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για την επίθεση.

Έτσι, η ΕΛΑΣ συνεχίζει τις έρευνες και αναμένονται νεότερα νέα.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα