Καιρός-meteo: Βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη - Πού θα πέσει χαλάζι

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για αύριο από το meteo.Την Πέμπτη (9/6) ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν έως το πρωί κυρίως στην Κεντρική και Ανατολική…

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 και από το πρωί 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι

θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Αττική

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, όμως από το πρωί έως το απόγευμα θα στραφούν πρόσκαιρα σε νότιους 2 έως 4 και στα νότια και ανατολικά 3 έως 5 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 Μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν πρόσκαιρα σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα