Η γκριμάτσα της Μενδώνη όταν άκουσε το όνομα του Ξαρχάκου

Στις ανακοινώσεις του υπουργείου Πολιτισμού, υπήρξε ερώτηση για την δήλωση Ξαρχάκου. Η αντίδραση της υπουργού Λίνας Μενδώνη.

Μια περίεργη αντίδραση είχε η Λίνα Μενδώνη όταν μαζί με τον Στέλιο Πέτσα ρωτήθηκαν για τον Σταύρο Ξαρχάκο και την πρόσφατη δήλωση που έκανε.

Η υπουργός Πολιτισμού έκανε μια μια γκριμάτσα κάτι σαν απορία και πλήρης απαξίωσης.

Την απάντηση έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέγοντας ότι «οι πολίτες έχουν διαφορετική άποψη και για αυτό ψήφισαν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα τον ξαναψηφίσουν στις επόμενες

εκλογές στο τέλος της τετραετίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταύρος Ξαρχάκος μιλώντας στο «105.5 Στο Κόκκινο» και στην εκπομπή του Νίκου Ξυδάκη σημείωσε: «Αυτή η κυρία διακατέχεται από ένα σύνδρομο, το σύνδρομο αυτό ίσως δεν υπάρχει, ίσως αποτελεί δική μου έμπνευση. Το σύνδρομο αυτό το αποκαλώ «βλαπτική έπαρση». Και ξέρετε κάτι, δικαίωμα στην έπαρση έχει μόνο η σημαία. Και ένας υπουργός, και μάλιστα σε αυτό το ταλαίπωρο υπουργείο, πρέπει να είναι και λίγο υπερβατικός. Γιατί για να λύσει θέματα που αφορούν την τέχνη, πρώτον πρέπει να έχει πλήρη αντίληψη του φαινόμενου Τέχνη, και δεύτερον να μπορεί να κάνει υπερβάσεις. Όλα τα άλλα μπορούν να τα κάνουν κάλλιστα οι Γενικοί Γραμματείς και Φαρισαίοι. Και η κυρία Μενδώνη μπορώ να ομολογήσω ότι υπήρξε, και είναι, μια πολύ αποτελεσματική Γενική Γραμματέας. Τον Υπουργό αναζητάμε. Τον εμπνευσμένο Υπουργό αναζητάμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα