Η Taylor Swift καταγγέλλει και οι fans κάνουν χαμό στο Twitter

Η Taylor Swift διεκδικεί το δικαίωμα να έχει λόγο στην ίδια της τη μουσική και οι θαυμαστές της την στηρίζουν απόλυτα

Δεν χρειαζόταν κάτι περισσότερο. Μία καταγγελία από το στόμα της Taylor Swift για το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει ελεύθερα την ίδια της μουσική στα επερχόμενα American Music Awards, όπου και

πρόκειται να εμφανιστεί, ήταν αρκετή για να απολαύσει την πλήρη στήριξη των θαυμαστών της και να γίνει πρώτο trend στο Twitter, με το hashtag #IStandWithTaylor.

Σύμφωνα με την ίδια, ενώ πρόκειται να τιμηθεί στα AMAs με το βραβείο της «Καλλιτέχνιδος της Δεκαετίας», οι μάνατζερ Scooter Braun και Scott Borchetta τής ανακοίνωσαν πως δεν της επιτρέπουν να ερμηνεύσει επί σκηνής τραγούδια από τους προηγούμενους δίσκους της, στους οποίους έχουν δικαιώματα, καθώς συνεργάζονταν μαζί της όταν αυτοί κυκλοφόρησαν.

Η Swift δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Twitter στο οποίο κοινοποιεί όλη την ιστορία, σημειώνοντας για τους μάνατζερ: «Το μήνυμα που μου στέλνουν είναι σαφές: "Να είσαι καλό κορίτσι και να κλείνεις το στόμα σου, αλλιώς θα τιμωρηθείς". Αυτό είναι ΛΑΘΟΣ. Κανείς από αυτούς του δύο δεν είχαν την παραμικρή συμμετοχή στη σύνθεση αυτών των τραγουδιών. Δεν έκαναν τίποτα για να δημιουργήσουν τη σχέση που έχω με τους θαυμαστές μου». Μάλιστα, η λεζάντα στο μήνυμά της αναγράφει: «Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω».

{https://twitter.com/taylorswift13/status/1195123215657508867?ref_src=twsrc%5Etfw}

Μετά από αυτή την ανάρτηση, οι fans της τραγουδίστριας γέμισαν το Twitter με αναρτήσεις υποστήριξης στην ίδια, χρησιμοποιώντας το hashtag #IStandWithTaylor, το οποίο και έχει γίνει πρώτο trend στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Πηγή: Έθνος, BBC

Keywords
Τυχαία Θέματα