Βούλτεψη για Financial Times: Γενναιόδωρη η εφημερίδα με τον Αλ. Τσίπρα

«ΦιλοΣΥΡΙΖΑ» για τη Βούλτεψη οι… Financial Times - «Η συγκεκριμένη εφημερίδα υπήρξε πάντα πολύ γενναιόδωρη» με τον Αλ. Τσίπρα, σημείωσε

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί τους Financial Times

ως… ευαγγέλιο. Χρόνια τώρα λένε Financial Times και γεμίζει το στόμα τους! Χθες μάλιστα, από την Φλώρινα, ο κ. Τσίπρας… ανέλυσε το σχετικό με την διάταξη για τις τράπεζες ρεπορτάζ της εφημερίδας σχεδόν… λέξη προς λέξη! Και αποκάλεσε το δημοσίευμα "συγκλονιστικό"! Φθάνοντας στο σημείο να πει περίπου ότι… ενημερώνεται μόνο από τους FT!».

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στη Σοφία Βούλτεψη, η οποία σχολιάζει σε άρθρο της την βρετανική εφημερίδα, σε συνέχεια του «θορύβου» που προκάλεσε στην εγχώρια πολιτική σκηνή, μετά το ρεπορτάζ της για τη διάταξη της κυβέρνησης για το «ξέπλυμα», επιχειρώντας να καταδείξει πως το έντυπο έχει μία «φιλοΣΥΡΙΖΑ» κατεύθυνση.

Η βουλευτής της ΝΔ παραθέτει σειρά δημοσιευμάτων των FT που κατά την ίδια στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ ή τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ σημειώνει και ότι ανήκει μεν «σ’ αυτούς που πιστεύουν ότι ο Τύπος μπορεί να γράφει ελεύθερα ό,τι θέλει, και κρίνεται για το αν έγραψε όλη την αλήθεια ή τη μισή και για τον αν φρόντισε να δημοσιεύσει και την άλλη άποψη», αλλά «εδώ πλέον μιλάμε για φαρσοκωμωδία!».

«Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη εφημερίδα υπήρξε πάντα πολύ γενναιόδωρη μαζί του», τονίζει στο ίδιο άρθρο, στο οποίο όμως δεν... εμβαθύνει στο πρόσφατο ρεπορτάζ που φέρνει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση της ΝΔ, αναφορικά με τις τροποποιήσεις στον Ποινικό Κώδικα.

Keywords
Τυχαία Θέματα