Η Jess Greenberg επιστρέφει στο YouTube με μια κιθάρα στο χέρι

Η νεαρή Αγγλίδα Jess Greenberg επιστρέφει στο Youtube με νέα βίντεο στα οποία ερμηνεύει ροκ κομμάτια.

Η Jess Greenberg επιστρέφει στον χώρο του θεάματος και συγκεκριμένα στο Youtube, με βίντεο στα οποία τραγουδάει γνωστά ροκ και μέταλ τραγούδια.

Μάλιστα,

η νεαρή Αγγλίδα είναι γνωστή στα social media ως κιθαρίστρια, τραγουδίστρια και στιχουργός, ενώ λέει πως έχει επιρροές από Jimi Hendrix, Nirvana και Led Zeppelin.

{https://www.instagram.com/p/BKJjx_VBZvy/}

Επίσης, έχει καταφέρει να κερδίσει κυρίως το ανδρικό κοινό στα social media, μέσω των διασκευών της σε γνωστά τραγούδια αλλά και λόγω του όμορφου παρουσιαστικού της.

{https://www.instagram.com/p/BKgM2ichDAX/}

Έτσι, έχει φόντο το το δωμάτιο της και τραγουδάει με μια κιθάρα στο χέρι, ενώ παράλληλα φροντίζει να «τροφοδοτεί» τους θαυμαστές της, με δεκάδες τολμηρές πόζες και μουσικές της εμπνεύσεις.

Παρόλα αυτά όμως, είχε εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα από τον Οκτώβριο του 2016. Τότε, σταμάτησε ξαφνικά να ανεβάζει βίντεο στο Youtube και το κανάλι της παρέμενε ανενεργό.

Το βράδυ της Δευτέρας όμως, ανέβασε ένα καινούργιο βίντεο με διασκευή του Over The Rainbow. Επιπλέον, έχει προσθέσει ένα link που παροτρύνει για δωρεές που θα διανεμηθούν στο προσωπικό υγείας λόγω κορονοϊού.

{https://youtu.be/gGh9c9SW6rU}

{https://www.instagram.com/p/BAAtDE4xACo/}

{https://www.instagram.com/p/9iy7_QxALr/}

{https://www.instagram.com/p/9iodztxAD8/}

Keywords
Τυχαία Θέματα