Γωγώ Τσαμπά για το πανηγύρι στο Γουδή: «Ξέφυγε η κατάσταση για 20 λεπτά»

Θέση για τις εικόνες συνωστισμού στο πανηγύρι στο Γουδή πήρε η τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά. Τι απαντά για το ενδεχόμενο απαγόρευσής τους. 

Για τις εικόνες συνωστισμού που είδαμε το Σαββατοκύριακο σε πανηγύρια ανά την Ελλάδα και προκάλεσαν την παρέμβαση των ειδικών που έφτασαν ακόμη και στο σημείο να προτείνουν δημόσια την απαγόρευσή τους μίλησε η τραγουδίστρια του δημοτικού τραγουδιού Γωγώ Τσαμπά.

«Σε ένα πανηγύρι που πάμε δεν μπορεί να είναι από το εξωτερικό

κάποιος, στην ουσία είναι οικογένειες από τον ίδιο τόπο από τις ίδιες γειτονιές, από το ίδιο χωριό, άρα δε μιλάμε για κάτι ξένο. Και το πανηγύρι αυτό είναι, δηλαδή θα πιαστεί η παρέα. Εσείς που είστε από τη Θεσσαλονίκη πχ δε θα πιαστείτε να χορέψετε με έναν ξένο, θα έχετε έρθει με παρέα και θα χορέψετε με τη δική σας παρέα» είπε η Γωγώ Τσαμπά υπογραμμίζοντας πώς η κατάσταση στο πανηγύρι στο Γουδή ξέφυγε λόγω μουσικής και αλκοόλ το πολύ για 20 λεπτά.

«Δε νομίζω ότι είναι λόγος για να κλείσουν πάλι τα πανηγύρια. Είπαν ότι θα γίνει διασπορά του ιού στα πανηγύρια. Κανένα πρόβλημα, κλείστε τα! Στηρίξτε, όμως, όλον αυτό τον κόσμο, δεν είναι μόνο οι μουσικοί», κατέληξε η Γωγώ Τσαμπά.

Keywords
Τυχαία Θέματα