Φλικ: «Η θέση του ομοσπονδιακού προπονητή είναι κάτι το ιδιαίτερο - Το μέλλον μου είναι ανοιχτό»

Ο Χάνζι Φλικ άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας.

Ο Χάνζι Φλικ συνεχίζει να εξετάζει την συμφωνία του με τον διευθυντή της εθνικής ομάδας της Γερμανίας, Όλιβερ Μπίρχοφ, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «αετών», όμως έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρα του.

Ο 56χρονος προπονητής έχει γνωστοποιήσει ότι θα αφήσει την Μπάγερν Μονάχου το προσεχές καλοκαίρι, όμως σε πρόσφατες δηλ΄βσεις του άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

για το μέλλον της καριέρας του.

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Έχουν ήδη γίνει συζητήσεις, συμπεριλαμβανομένων και με τον Όλι Μπίρχοφ. Όλοι έχουν επικεντρωθεί στην Ομοσπονδία, αλλά έχουν γίνει κι άλλες επαφές. Σε ό,τι αφορά στο μέλλον μου, κάθε άλλο παρά αποφασισμένο είναι.

Η θέση του ομοσπονδιακού προπονητή είναι κάτι το ιδιαίτερο. Έχει μιας ομάδα με τους καλύτερους παίκτες της Γερμανίας. Ήμουν κοντά σε αυτόν για μεγάλο διάστημα, πέρασα πολύ όμορφα για πολύ καιρό και ήξερα τι να περιμένω. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνεις το τέλος».

Τέλος σημειώνεται ότι ο Φλικ υπήρξε βοηθός του Γιόαχιμ Λεβ στην εθνική Γερμανίας το 2014, όπου κατέκτησε το παγκόσμιο Κύπελλο στην Βραζιλία και στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης σημείωσε την νίκη με 7-1 επί της οικοδέσποινας χώρας.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣΓΕΡΜΑΝΙΑΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα