Κούμαν: «Υπάρχει κάτι προσωπικό πίσω από την τιμωρία μου»

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε ενόψει του ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης αναφερόμενος στην τιμωρία δύο αγωνιστικών που του επιβλήθηκε και το γεγονός ότι δεν θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας του.

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι της 35ης αγωνιστικής της La Liga έχει αρχίσει, με Μπαρτσελόνα να υποδέχεται αύριο (08/05) την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Camp Nou, ενώ σημειώνεται ότι οι «ροχιμπλάνκος» βρίσκονται στην πρώτη θέση με 76 βαθμούς και

τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να ακολουθούν με 74.

Σημειώνεται ότι ο προπονητής των Καταλανών, Ρόναλντ Κούμαν, είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τη Γρανάδα και του επιβλήθηκε τιμωρία δύο αγωνιστικών, γεγονός που δεν του επιτρέπει να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του.

Στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, ο Ολλανδός τεχνικός, τόνισε:

«Πιστεύω ότι είναι κάτι προσωπικό, επειδή το να λες "τι κακός χαρακτήρας" δεν είναι κάτι προσβλητικό και δεν είναι λόγος για να τιμωρείς κάποιον με δύο αγωνιστικές. Πιστεύω ότι υπάρχει κάτι άλλο πίσω από αυτό.

Είναι σημαντικό να είμαι στον αγωνιστικό χώρο. Η επιτροπή έπρεπε να συναντηθεί νωρίτερα. Αν είμαι εκεί, όλα καλά, αν δεν είμαι θα είναι όπως στο παιχνίδι με τη Βαλένθια».

Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο, είπε:

«Αρχικά να πω πως πρόκειται για ένα μεγάλο ματς όπου θα κοντραριστούν δυο τεράστιες ομάδες. Αλλά πιστεύω πως ακόμη κι αν νικήσουμε τότε δεν θα εξασφαλίσουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να πάρουμε και τα τέσσερα ματς που απομένουν.

Ορισμένες φορές η Ατλέτικο πιέζει περισσότερο από το συνηθισμένο. Περιμένουμε μια συμπαγή ομάδα, όταν δεν έχουν την μπάλα στην κατοχή τους. Δεν θα αφήσουν χώρους ανάμεσα στις γραμμές τους. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί χωρίς την μπάλα».

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΑΤΛΕΝΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣΤΙΜΩΡΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα