Έρρικα Πρεζεράκου: Μίλησε για την άτυχη εγκυμοσύνη και την αποβολή της

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε για την εγκυμοσύνη και την αποβολή που είχε, την Τετάρτη στο Γιώργο Λιάγκα.

Η Έρρικα Πρεζεράκου αναφέρθηκε στην άτυχη εγκυμοσύνη της και στην αποβολή που είχε στον Γιώργο Λιάγκα την Τετάρτη.

Η γνωστή αθλήτρια και πρώτη νικήτρια πριν από 10 χρόνια του «Dancing with the Stars» αποκάλυψε στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Μεσημέρι», τι έγινε και κατέληξε σε αποβολή πριν από 3 χρόνια.

«Δεν έχω συνηθίσει τους ανθρώπους να μοιράζομαι προσωπικά πράγματα. Όταν κάτι έχει ηρεμήσει μέσα σου

είσαι πιο έτοιμος να μιλήσει για αυτό. Συνέβη πριν από 3 χρόνια. Έτσι είχα πάρει και τη Snow», ανέφερε χαρακτηριστικά, καθώς στο πλατό είχε και το σκυλάκι της.

«Την είχα πάρει τότε για να μεγαλώσουν μαζί. Το έχασα το παιδάκι περίπου στου 4 μήνες. Είναι πολύ στενάχωρο. Νομίζω ήταν πολλή η πίεση της δουλειάς μου που το προκάλεσε αυτό», σημείωσε στη συνέχεια.

Έπειτα, τόνισε ότι είχε εκείνη την περίοδο «ένα απίθανο πρόγραμμα με πολλά πράγματα μαζί. Οπότε ξαφνικά ήταν τόσο φορτισμένο όλο αυτό και είχε αυτήν την κατάληξη. Ήταν όμως ένα μάθημα για μένα αυτό».

Ακόμη, η Έρρικα Πρεζεράκου αναφέρθηκε στο θέμα του γάμου και είπε ότι «για μένα η δέσμευση είναι πολύ σοβαρή εσωτερικά». Ξεκαθάρισε όμως πως δεν είναι ενάντια σε αυτόν, ούτε έχει εγκλωβιστεί σε αυτό.

«Αν παντρευόμουν θα έκανα θρησκευτικό γάμο», είπε επίσης.

Επιπλέον, μίλησε για το πόσο αγαπητή ήταν τόσο στο Dancing with the Stars όσο και τώρα στο Just the 2 of Us. Έτσι, σύμφωνα με την ίδια, οφείλεται στο γεγονός πως «ο κόσμος αγαπάει σε μένα την απλότητά μου».

Ταυτόχρονα, συμπλήρωσε πως «ό,τι έχω καταφέρει στη ζωή μου μέχρι τώρα ήταν με την αγάπη του κόσμου».

Keywords
Τυχαία Θέματα