Επίθεση με βιτριόλι: Ο πρώην σύντροφος της 34χρονης εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά

Νέα στοιχεία σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», αποκαλύφθηκε πως ο πρώην σύντροφος της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι,  εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά, κάτι που επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας.

«Από την έρευνα έμαθα πως ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας, με τον οποίο χώρισε πέντε ημέρες πριν την επίθεση, εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Όταν επιχείρησα μέσω της εταιρείας να επικοινωνήσω μαζί του έλαβα mail από την επιχείρηση ότι πλέον δεν εργάζεται εκεί», είπε η Αγγελική Νικολούλη, κάτι που επιβεβαίωσε και ο κ. Νίκος Αλεξανδρής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή, η μαυροντυμένη γυναίκα που σημάδεψε για πάντα την 34χρονη, φέρεται να τηλεφώνησε σε εταιρεία ταξί από ένα καρτοτηλέφωνο στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα οι αξιωματικοί της ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση κάνουν λόγο για «επαγγελματική δουλειά». Γι’ αυτό πλέον εξετάζουν πολύ πιο προσεκτικά το ενδεχόμενη στην επίθεση να υπάρχει και ηθικός αυτουργός, ο οποίος έδωσε την εντολή της επίθεσης.

Η οδηγός ταξί που φέρεται να παρέλαβε με το όχημά της τη μαυροντυμένη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», κατέθεσε πως μετέφερε τη γυναίκα από το Μετς στην Αγία Ελεούσα στην Καλλιθέα, που βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Παρ’ όλ’ αυτά δεν ήταν σε θέση να δώσει μια αναλυτική περιγραφή των χαρακτηριστικών της, καθώς όπως φέρεται να κατέθεσε, φορούσε χειρουργική μάσκα, γάντια στα χέρια, ένα σκούρο πανωφόρι, μαύρα μεγάλα γυαλιά και πιθανόν και περούκα.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην οδηγό από βίντεο που έχουν καταγράψει τη διαφυγή της δράστιδος.

Η οδηγός φέρεται επίσης να κατέθεσε πως περίπου όταν ζητήθηκε από τη γυναίκα να δώσει έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου για να την ειδοποιήσουν όταν φτάσει το ταξί, εκείνη φέρεται να είπε πως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας και γι’ αυτό δεν έχει κινητό.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, οι αρχές φέρονται να έχουν εντοπίσει τον τηλεφωνικό θάλαμο που χρησιμοποίησε η δράστις για να καλέσει ραδιοταξί. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους και βίντεο από το σημείο και ευελπιστούν ότι πλησιάζουν τη γυναίκα.

Ρεπορτάζ της εφημερίδας «Βήμα της Κυριακής» αναφέρει επίσης πως από το υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες, η δράστις φέρεται να είχε στήσει ενέδρα στην 34χρονη και την προηγούμενη μέρα, όμως δεν την πρόλαβε, καθώς έφτασε στη δουλειά της νωρίτερα.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα