Η κυβέρνηση «χαΐδεύει» τον Βελόπουλο και αντιλαμβάνεται το πάθος του για το μεταναστευτικό...

Μια περίεργη... συμφωνία στο μεταναστευτικό προέκυψε στη Βουλή ανάμεσα στην κυβέρνηση και την Ελληνική Λύση για το μεταναστευτικό. Η συμφωνία αυτή εκφράστηκε με την τοποθέτηση του υπουργού Νότη Μηταράκη και την απάντηση που έδωσε στον Κυριάκο Βελόπουλο. Μπορεί να ανέφερε ότι είναι σε παράλληλο σύμπαν με την Ελληνική Λύση, αλλά βρήκε σημεία συμφωνίας.

Συμφωνία σε πολλά σημεία στο μεταναστευτικό

ανάμεσα στην κυβέρνηση και στην Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου έδειξε η συζήτηση επερώτησης για το προσφυγικό - μεταναστευτικό

Το κόμμα της Ελληνικής Λύσης παράθεσε στην Βουλή, τις προτάσεις του. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρός του Κυριάκος Βελόπουλος «εγώ θα το πω ευθέως: όλοι πρέπει να φύγουν από την πατρίδα μας. Η πατρίδα μας πεινάει, πτώχευσε, δεν μπορεί να ταΐσει τα παιδιά της. Θα κοιτάξουμε πρώτα τους Έλληνες». Μεταξύ άλλων ζήτησε την τοποθέτηση των προσφύγων σε πλοία αναφέροντας πως «έχουμε πάρα πολλά πλοία άδεια, που δεν χρησιμοποιούνται. Βάλτε τους εκεί μέσα».

Ο Νότης Μηταράκης έδειξε να κατανοεί το γνωστό πάθος του Κυριάκου Βελόπουλου για το θέμα.

Ο Νότης Μηταράκης δεν έκανε αποδεκτές αυτές τις προτάσεις, είπε ότι το τσιτάτο πουλάει στην τηλεόραση, αλλά επισήμανε πως «αντιλαμβάνομαι και σέβομαι το πάθος σας» και εκτίμησε ότι υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία συμφωνίας. Όπως ανέφερε «συμφωνούμε στην ανάγκη μείωσης των ροών. Συμφωνούμε στην ανάγκη απελάσεων όσων δεν δικαιούνται διεθνούς προστασίας. Αυτή είναι η θέση της Κυβέρνησης πολύ πριν από τις εκλογές. Ελπίζω ότι συμφωνούμε στη δημιουργία κλειστών δομών για την προστασία και των διαμενόντων και της τοπικής κοινωνίας». 

{https://youtu.be/mfQy6nkI9yw}

Keywords
Τυχαία Θέματα