Επίθεση με βιτριόλι: Κοντά στην ταυτοποίηση της δράστιδος η ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση της δράστιδος της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Θέμα χρόνου φαίνεται πως αποτελεί η εξιχνίαση της υπόθεσης της 34χρονης γυναίκας, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι την περασμένη Τετάρτη στην Καλλιθέα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο Τ/Σ Mega, η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταφέρει να «φτιάξει» το προφίλ της φερόμενης δράστιδος. Πρόκειται για μία νεαρή γυναίκα, αδύνατη, με μοντέρνο ντύσιμο και σακίδιο πλάτης.

«Οι αστυνομικοί καταλήγουν στη συγκεκριμένη γυναίκα από μία σειρά πληροφοριών και μαρτυριών. Φαίνεται να μοιάζει με κάποιες από τον κύκλο των μέχρι στιγμής υπόπτων. Δεν έχουν σαφή εικόνα του προσώπου, αλλά από τη φυσιογνωμία, το σωματότυπο, προσομοιάζει με μία από τις υπόπτους», ανέφερε επιπρόσθετα ο αστυνομικός συντάκτης του σταθμού.

«Κλειδί» για την αστυνομική έρευνα εξακολουθεί να αποτελεί, ωστόσο, 34χρονη η οποία αναμένεται να δώσει και νέα κατάθεση.

Μεγάλη πρόοδος έχει σημειωθεί στις έρευνε και χάρη σε βίντεο που εντοπίστηκε και απεικονίζει μία μαυροφορεμένη γυναίκα να φθάνει στο σημείο της επίθεσης. Στο μικροσκόπιο έχει τεθεί και η πορεία του οχήματος, από το οποίο εξήλθε η ύποπτη γυναίκα.

Με βάση τις πληροφορίες που προέρχονται από το βίντεο, η εν λόγω γυναίκα αποβιβάστηκε από το Ι.Χ. και στη συνέχεια εισήλθε στο κτίριο, όπου έλαβε χώρα η επίθεση εις βάρος της 34χρονης.

Στη συνέχεια, όμως, τα ίχνη της υπόπτου χάθηκαν, καθώς δεν έχει καταγραφεί να αποχωρεί από το σημείο.

Σημειώνεται πως οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η δράστις να είναι επαγγελματίας και να εκτέλεσε κάποιο «συμβόλαιο», σενάριο στο οποίο είχε αναφερθεί προ ημερών και ο δικηγόρος του θύματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα