Ρωσία: Δωρεάν τεστ αντισωμάτων κορονοϊού στη Μόσχα

Στη Ρωσία από τις 27 Ιουνίου οι Μοσχοβίτες θα κάνουν δωρεάν τα τεστ αντισωμάτων για τον κορονοϊό.

Στη Ρωσία και συγκεκριμένα στη Μόσχα θα διατίθενται δωρεάν από τις 27 Ιουνίου

τα τεστ αντισωμάτων για τον κορονοϊό. Μάλιστα, η αντιδήμαρχος της Μόσχας Αναστασία Ράκοβα τόνισε πως αυτό το μέτρο αφορά μόνο τους κατοίκους της πόλης και ότι τα τεστ θα πραγματοποιούνται δωρεάν σε 30 πολυιατρεία της ρωσικής πρωτεύουσας

Έτσι, όσοι κάτοικοι θελήσουν να κάνουν τεστ αντισωμάτων κορονοϊού, θα εγγράφονται στους καταλόγους ηλεκτρονικά και θα ειδοποιούνται πότε θα προσέλθουν.

Παράλληλα, η ηλεκτρονική ιατρική κάρτα που διαθέτουν οι Μοσχοβίτες θα ενημερώνεται για τα αποτελέσματα του τεστ.

Με αυτό τον τρόπο θα καταγράφονται λεπτομερώς οι οδηγίες για τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβεί ο παραλήπτης τους στην περίπτωση που οι τιμές των αποτελεσμάτων αποκλίνουν από τις φυσιολογικές τιμές.

Ακόμη, η Αναστασία Ράκοβα, αντιδήμαρχος της Μόσχας, σημείωσε ότι προγραμματίζεται να γίνονται σε ημερήσια βάση 5.000 τεστ αντισωμάτων κορονοϊού χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επίσης, επισήμανε ότι στην Μόσχα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερα από 2 εκατομμύρια τεστ κορονοϊού τα οποία όπως είπε μαζί με τα τεστ αντισωμάτων θα μας επιτρέψουν να γνωρίσουμε καλύτερα την κατάσταση της υγείας των Μοσχοβιτών ώστε να λαμβάνουμε έγκαιρα όλες τις αναγκαίες αποφάσεις.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα