Επίδομα 800 ευρώ: Οι αλλαγές από τον Μάιο και η αίτηση διόρθωσης

Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, η κυβέρνηση συνεχίζει να καλύπτει τους εργαζόμενους σε επίπεδο μήνα πλέον και όχι 45 ημερών με το επίδομα των 800 ευρώ.

Στο επίκεντρο είναι η στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων με κάθε τρόπο για αυτόν τον λόγο η κυβέρνηση θα συνεχίσει να καλύπτει μισθούς και εισφορές, είπε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, η κυβέρνηση συνεχίζει να καλύπτει τους εργαζόμενους σε επίπεδο μήνα πλέον και όχι 45 ημερών.

«Καλύπτουμε και τον μισθό και τις ασφαλιστικές

εισφορές».

Η εγκύκλιος και το έντυπο που υπέγραψε ο υπουργός και θα δοθεί στη δημοσιότητα τη Δευτέρα, περιέχουν όλα τα αδύναμα σημεία της προσπάθειας της κυβέρνησης τα οποία επιλύονται πλέον.

Το πρώτο τριήμερο του Μαΐου, όπως επεσήμανε ο υπουργός ο εργαζόμενοι θα μπορούν να μπουν στην Εργάνη να κάνουν διορθώσεις, ώστε να πάρουν το επίδομα 800 ευρώ.

«Θα αντιμετωπίσουμε τις αδικίες και τα προβλήματα», είπε και προσέθεσε πως «ο επιστήμονες πήραν στο ακέραιο τα 600 ευρώ. Υπήρξε μια μικρή αστοχία με κάποιες διπλές καταβολές, οι οποίες θα επιστραφούν.»

Η ΠΝΠ που δημοσιεύτηκε ενσωματώνει μια διάταξη που έρχεται για πρώτη φορά η οποία θα λύνει τη συντριπτική πλειοψηφία των προβλημάτων που προέκυψαν, είπε στη συνέχεια ο υπουργός. 

Keywords
Τυχαία Θέματα