Εκπτωτικό χωριό McArthurGlen: Το ωράριο λειτουργίας

 Ακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Kυβέρνησης, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen ανοίγει ξανά στις 18 Μαΐου, και θα λειτουργεί καθημερινά με ανανεωμένο ωράριο.

Ανοίγει σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen στα Σπάτα.

Το

McArthurGlen θα λειτουργεί με νέο ωράριο καθημερινά από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ.

«Αγαπητοί επισκέπτες, Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες για όλους μας και ελπίζω εσείς και οι οικογένειές σας να είστε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που σας καλωσορίζω ξανά στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen.

Σας ευχαριστώ για την υπομονή και την κατανόησή σας στην τήρηση των οδηγιών και των απαραίτητων μέτρων που ακολουθούμε, ώστε να μπορείτε με ασφάλεια να επισκέπτεστε όλα τα αγαπημένα σας brands. Η υγεία και η ασφάλειά σας είναι υψίστης σημασίας για όλους μας στο McArthurGlen Athens. Ελπίζω να έχετε μια ευχάριστη ημέρα και να μας επισκεφτείτε ξανά σύντομα» σημειώνει σε μήνυμά του ο General Manager Ιωάννης Κασιμάτης.

Τα περισσότερα καταστήματα του εκπτωτικού χωριού θα ανοίξουν την Δευτέρα 18 Μαΐου, ενώ τα υπόλοιπα θα ανοίξουν πολύ σύντομα και η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική εντός των καταστημάτων.

Κάποια εστιατόρια και καφέ θα ανοίξουν την Δευτέρα 18 Μαΐου, αποκλειστικά με υπηρεσίες take-away, ενώ τα υπόλοιπα θα λειτουργήσουν σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα