Δύο άνδρες έδεσαν ημίγυμνο και απείλησαν με ματσέτα το λάθος άτομο

Στην Αυστραλία δύο άντρες μπήκαν σε λάθος σπίτι για να εκπληρώσουν μια ερωτική φαντασίωση, κρατώντας ματσέτες.

Στην Αυστραλία κλήθηκαν να εκπληρώσουν μια ερωτική φαντασίωση δύο άντρες, μόνο που εισέβαλαν σε λάθος σπίτι.

Συγκεκριμένα, είχαν προσληφθεί από τον πελάτη τους μέσω Facebook και ζητούσε να εισβάλλουν στο σπίτι του, να τον δέσουν ημίγυμνο και να τον χαϊδέψουν με μια σκούπα.

Παρόλα αυτά, δημιουργήθηκε παρεξήγηση, καθώς ο πελάτης μετακόμισε χωρίς να τους ενημερώσει.

Έτσι, ο Τέρενς Λίροϊ από το Σίδνεϊ και ένας συνάδελφός του εμφανίστηκαν μια Κυριακή πρωί του Ιουλίου του 2019 στο Γκούλγκογουι, της Νέας Νότιας Ουαλίας, οπλισμένοι και έτοιμοι να φέρουν σε πέρας την αποστολή που τους είχε αναθέσει.

Οι δύο άνδρες όμως, βρέθηκαν σε λάθος διεύθυνση και στην κουζίνα ενός αγνώστου στις 06:05 το πρωί, γιατί ο πελάτης μετακόμισε 50 χιλιόμετρα μακριά. χωρίς να ενημερώσει

Τότε, ο ένοικος του σπιτιού αρχικά πίστεψε ότι οι ήχοι που άκουσε ήταν ο γείτονάς του που συνήθιζε να πηγαίνει σπίτι του το πρωί για καφέ.

Όταν όμως οι εισβολείς φώναξαν το όνομα του πελάτη τους, ο ένοικος άναψε το φως, έβγαλε τη συσκευή άπνοιας που φορούσε και αντίκρισε πάνω από το κρεβάτι του δύο αγνώστους με ματσέτες.

Όταν ο Λιρόϊ συνειδητοποίησε το λάθος του είπε «συγγνώμη, φίλε» στον έκπληκτο ένοικο του σπιτιού, του έκανε χειραψία και έφυγε.

Μαζί με τον συνεργάτη του πήγαν στη σωστή διεύθυνση του πελάτη τους, ο οποίος τελικά τους έφτιαξε πρωινό και ο Λίροϊ αποκοιμήθηκε στον καναπέ του.

Ο ένοικος του πρώτου σπιτιού κάλεσε την αστυνομία, η οποία έφτασε λίγο αργότερα.

Ο δικαστής Σον Γκραντ παραδέχθηκε ότι η υπόθεση είναι κάπως ασυνήθιστη, όμως δήλωσε ότι πείστηκε πως ο Λίροϊ όντως έκανε λάθος στη διεύθυνση και τον αθώωσε.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα