Δημήτρης Τζανακόπουλος: Υποκρισία και άκαιρο το διάγγελμα Μητσοτάκη

«Το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μία φάση να συζητάμε εν μέσω της διαχείρισης μίας κρισιακής κατάστασης για το αν και πότε θα γίνουν εκλογές, είναι απόλυτη ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη», τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Μιλώντας στο OPEN, o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ προέβη σε έντονους χαρακτηρισμούς,

περί πονηρού πολιτευτή σε προεκλογική περίοδο, στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή το χτεσινό διάγγελμα του πρωθυπουργού.

Ο κ. Τζανακόπουλος έκανε λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες, επιχείρηση πρόκλησης εντυπώσεων και υποκρισία από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη, αναφερόμενος στο άκαιρο, όπως το χαρακτήρισε, διάγγελμά του.

«Δεν νομίζω πως υπάρχει κανένας λόγος εν μέσω της πανδημίας, κι ενώ ο ελληνικός λαός, οι πολίτες, οι γιατροί, οι νοσηλευτές, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και δίνουν τη μάχη καθημερινά, προσπαθούν να κρατηθούν όρθιοι σε μια γενικευμένη κατάσταση κρισιακή και με τεράστιες αγωνίες για το τι πρόκειται να επακολουθήσει, σε ό,τι αφορά ειδικά την οικονομία, είναι τελείως άκαιρο, τελείως άστοχο και πολιτικά ανεύθυνο να επιλέγει ο πρωθυπουργός να ανοίξει συζήτηση, με διάφορα τεχνάσματα λεκτικά», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:

«Ο κ. Μητσοτάκης επιδιώκει να χρησιμοποιήσει τη μάχη του ελληνικού λαού και τη μάχη των πολιτών απέναντι στον κορονοϊό, για να αντλήσει πολιτική υπεραξία. Αυτό το σημείο φάνηκε ειδικά εκεί που μιλούσε για το γεγονός ότι θα πρέπει να ακολουθήσει λογοδοσία, σε σχέση με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης εν μέσω κορονοϊού. Όλη αυτή η συζήτηση πυροδοτεί μια προεκλογική κατάσταση που δεν αρμόζει στην παρούσα κατάσταση πραγμάτων».

Συνεχίζοντας, ο κ. Τζανακόπουλος έκανε λόγο για άνοιγμα της συζήτησης που θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. «Το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μία φάση να συζητάμε εν μέσω της διαχείρισης μίας κρισιακής κατάστασης για το αν και πότε θα γίνουν εκλογές, είναι απόλυτη ευθύνη του πρωθυπουργού. Αυτό που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση είναι να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα στον τομέα της υγείας και οικονομίας. Αντίθετα επιλέγει ο πρωθυπουργός με διάφορα λεκτικά τεχνάσματα να ανοίξει θέμα εκλογών», σημείωσε.

Τέλος, σχολίασε ότι χτες ο πρωθυπουργός παρουσιάστηκε «ως υπέρμαχος του ΕΣΥ και μάλιστα είπε το αλαζονικό ότι μέσα σε πέντε εβδομάδες έγιναν στο ΕΣΥ όσα δεν είχαν γίνει επί δεκαετίες».

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

13033: Τι πρέπει να γράφει το SMS για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Τζανακόπουλος, Υποκρισία, Μητσοτάκη,dimitris tzanakopoulos, ypokrisia, mitsotaki