Διακοπές ρεύματος: Ποιες περιοχές της Αττικής δεν έχουν ρεύμα - Έως το βράδυ η ηλεκτροδότησή τους

Μάχη με το χρόνο προκειμένου να δώσουν ρεύμα και στο τελευταίο νοικοκυριό δίνουν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ. Πού υπάρχουν προβλήματα και τι έφταιξε. Χωρίς ρεύμα είναι ακόμη και σήμερα Τετάρτη -δύο 24ωρα μετά το σφοδρό χτύπημα του χιονιά- αρκετά νοικοκυριά στην Αττική. Τα προβλήματα εστιάζονται κυρίως σε περιοχές της ανατολικής και νότιας Αττικής…

«Δίκτυα 50 ετών»

Από την πλευρά του ο Κώστας Μανιάτης, πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, μιλώντας στην ΕΡΤ

είπε ότι έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα στο 90% της μέσης τάσης αλλά παραμένουν εκτός λειτουργίας 170 υποσταθμοί.

Κατά τον κ. Μανιάτη η κακοκαιρία έφερε στην επιφάνεια το πρόβλημα των δικτύων πολλά εκ των οποίων είναι ηλικίας 40 και 50 ετών και θα έπρεπε να είχαν αντικατασταθεί αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Ακόμη, σημείωσε ότι το προσωπικό των τεχνικών είναι ηλικίας 55 ετών κατά μέσο όρο και βγαίνουν συνεχώς στη σύνταξη χωρίς να γίνονται νέες προσλήψεις. «Θα χαθεί η τεχνογνωσία» είπε χαρακτηριστικά ζητώντας λύση και στο θέμα του ανθρώπινου δυναμικού.

Πού καλούν όσοι έχουν πρόβλημα

Τέλος, όσοι καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διακοπές, Ποιες, Αττικής, - Έως,diakopes, poies, attikis, - eos