Εικόνες καταστροφής στη Συγγρού: Η έκρηξη ακούστηκε μέχρι το Καλαμάκι – Ένας εγκαυματίας

Άγνωστα τα αίτια της έκρηξης. Συγκλονιστικές οι εικόνες από τη Λ. Συγγρού. Τρεις τραυματίες.Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η Λεωφόρος Συγγρού το πρωί της Τετάρτης, μετά από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε κτήριο απέναντι από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός. Οι εικόνες που έρχονται…

«Ήταν σαν βόμβα», λέει αυτόπτης μάρτυρας

Τρομοκρατημένοι ήταν οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας

από την ισχυρή έκρηξη.

«Έγινε ένα τεράστιο μπαμ, μετά έγιναν όλα σκοτεινά. Ήταν σαν βόμβα» είπε κάτοικος της περιοχής που μίλησε στην ΕΡΤ περιγράφοντας ότι τα τζάμια του σπιτιού της απέναντι από το κτήριο της έκρηξης έσπασαν από το οστικό κύμα. «Κατέβηκα κάτω και είδα ότι έσπασαν όλα από την έκρηξη» δήλωσε δεύτερος κάτοικος.

«Τραντάχτηκε το κτίριο που μένουμε από την έκρηξη. Βγήκα στο παράθυρο και είδα καπνούς από την πλευρά της Συγγρού. Όπως είδα στην τηλεόραση έχουν πάρει φωτιά και διπλανά κτίρια. Η Πυροσβεστική ήρθε πολύ γρήγορα. Τώρα φαίνεται πως έχει πέσει ο καπνός. Η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή» είπε στο MEGA άλλος κάτοικος της περιοχής.

«Ήμουν στο στενό απέναντι όταν ακούστηκε δυνατή έκρηξη. Ήρθα και είδα το κτίριο που είχε πάρει φωτιά ο πρώτος όροφος. Δεν είχε κόσμο τριγύρω εκείνη την ώρα», ανέφερε άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

«Άκουσα ένα εκκωφαντικό θόρυβο και είδα ένα μεγάλο φως που μπήκε μέσα στο διαμέρισμά μου», είπε άλλος πολίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα