Χανιά: Έκρυψε το παιδί της στο πορτ μπαγκάζ για να αποφύγει τον έλεγχο

Μια μητέρα στα Χανιά έκλεισε το παιδί της στο πόρτ μπαγκάζ για να γλιτώσει το πρόστιμο από τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας. Η γυναίκα στο αμάξι είχε ακόμη μια φίλη της και τα 2 παιδιά της.

Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στα Χανιά, το μεσημέρι της Πέμπτης. Μια μητέρα έκρυψε στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου το παιδί της, ένα κοριτσάκι 7 ετών, για να γλυτώσει τον έλεγχο, λόγω των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας

εξαιτίας του κορονοϊού.

Το περιστατικό έγινε σύμφωνα με το Flashnews επί της κεντρικής οδού Αναγνώστου Γογονή και αιτία αποτέλεσε ότι στο αυτοκίνητο υπήρχε η (προαναφερόμενη) μητέρα (ηλικίας 36 ετών) με το ένα της παιδί (10 ετών αγόρι), συν μια γυναίκα (54 χρονών), η οποία ήταν φίλη της.

Ο Νόμος, βάσει των περιορισμών απαγόρευσης της κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού, ορίζει είτε να είναι στο αυτοκίνητο ο γονέας με δύο παιδιά, είτε δυο ενήλικοι (ο ένας ηλικιωμένος ή που να βρίσκεται σε ανάγκη και που συνοδεύεται από νεαρότερο άτομο διότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας) με ένα παιδί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη αλλά της κόπηκε το διοικητικό πρόστιμο των 150 ευρώ και θα ακολουθήσει τακτική δικάσιμος για το αυτόφωρο. Συν τοις άλλοις, για την 54χρονη συντάχθηκε δικογραφία.

Διαβάστε ακόμη:

13033: Τι πρέπει να γράφει το sms για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

Keywords