Μπογδάνος: Tα παράπονά του για τα κανάλια και το... καρφί για τη Δόμνα

Μπογδάνος: Tα παράπονά του για τα κανάλια και το... καρφί για τη Δόμνα - Η «μπηχτή» του εκπροσώπου του Προέδρου της Βουλής

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παρέστη στη χθεσινή παρέλαση ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, Κων. Τασούλα και στη σύντομη δήλωσή του πέταξε την… μπηχτή του τη Δόμνα Μιχαηλίδου, χωρίς να

την κατονομάσει.

«Πολλά λέγονται και ακούγονται τέτοιες ημέρες στο γιατί πολέμησαν πριν από 79 χρόνια οι πρόγονοί μας. Οι πρόγονοί μας πολέμησαν για τις δύο υπέρτατες, διαχρονικές, αξίας μας: Πατρίδα και Ελευθερία. Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων. Και του χρόνου με υγεία», είπε με νόημα.

Είχε προηγηθεί η δήλωση της υφυπουργού Εργασίας, περί… εθελοντισμού: «Σήμερα η εθνική μας εορτή μας θυμίζει όσο ποτέ τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού. Με συγκίνηση θυμόμαστε τις θυσίες των παπούδων μας για την οικογένειά τους, την επόμενη γενιά, την πατρίδα τους» ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook και πρόσθεσε: «Ας τους τιμήσουμε λοιπόν με τη σειρά μας υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο εθελοντισμός είναι όχι απλά κοινωνική προσφορά αλλά εθνική ευθύνη. "Είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου να δώσει πίσω στον κόσμο τουλάχιστον το ισοδύναμο αυτού που έχει πάρει απ’ αυτόν". Ζήτω η Ελλάς!».

Αμέσως μετά, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατήγγειλε τρία κανάλια: το OPEN, τον ΣΚΑΪ και τον ΑΝΤ1, για «δημοσιογραφικό ατόπημα», επειδή δεν έπαιξαν τη δήλωσή του.

{https://twitter.com/bogdanosk/status/1188833842695680001}

Keywords
Τυχαία Θέματα