Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπόθεση θανάτωσης του χιμπατζή

«Ποινικό αδίκημα η θανάτωση του χιμπατζή». Εριέττα Κούρκουλου και Βύρων Βασιλειάδης δηλώνουν συμπαράσταση στον Αλέξη ΚούγιαΟ Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Μπαζού. Του χιμπατζή, που δολοφονήθηκε στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, όταν προσπάθησε να δραπετεύσει. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, εξουσιοδοτήθηκε από τη Ζωοφιλική Ομοσπονδία…

Εριέττα Κούρκουλου και Βύρων Βασιλειάδης δηλώνουν συμπαράσταση στον Αλέξη Κούγια

Τη συμπαράστασή τους δηλώνουν η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδης στον Αλέξη Κούγια για την «άγρια δολοφονία του χιμπατζή» στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε δήλωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια, «πριν από λίγη ώρα επικοινώνησαν με τον επικεφαλής του γραφείου μας, κο Αλέξη Κούγια, ο κος Βύρων Βασιλειάδης και η σύζυγός του κα Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση για να του δηλώσουν ότι συμπαρίστανται με όλες τους τις δυνατότητες στην υπόθεση της δολοφονίας του χιμπατζή, που διέφυγε από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και δολοφονήθηκε άγρια, ενώ ήταν δυνατό να αναισθητοποιηθεί, και του δήλωσαν ότι θα είναι παρόντες στην οιαδήποτε διαδικασία, η οποία θα αναδείξει παράνομες συμπεριφορές των υπευθύνων του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου και των εκτελεστών του ανυπεράσπιστου ζώου».

Η στιγμή που ο χιμπατζής το «σκάει» από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Την ίδια ώρα, σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media καταγράφεται η στιγμή που ο χιμπατζής το σκάει από το Αττικό Πάρκο.

{https://www.instagram.com/p/CfPRE96lFVd/}

Keywords
Τυχαία Θέματα