Αρπαγή 10χρονης: «Όσο ήταν μαζί, γελούσαν και έπαιζαν» λέει ο δικηγόρος της 33χρονης

Ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για αρπαγή και ασέλγεια σε βάρος της 10χρονης που είχε εξαφανιστεί δηλώνει πως «ακούγονται υπερβολές και τερατώδη ψέματα» για την υπόθεση.

«Το έκανε για καλό» δήλωσε τη Δευτέρα (22/6) ο δικηγόρος της 33χρονης, η οποία κατηγορείται για αρπαγή και ασέλγεια σε βάρος της 10χρονης από την Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης.

«Δεν υπάρχουν αποδείξεις

για τις κατηγορίες», ενώ «ακούγονται υπερβολές και τερατώδη ψέματα από την πολιτική αγωγή» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Λουλέζας, σε δηλώσεις του στον Τ/Σ ΑΝΤ1.

Περαιτέρω, ο συνήγορος υπεράσπισης ισχυρίστηκε τα εξής: «Όσο ήταν μαζί, γελούσαν και έπαιζαν. Και απλώς έβαλαν λίγο ρουζ (…). Το έκανε για καλό (...). Δεν υπάρχει τίποτα στο κινητό της. Μόνο δύο φωτογραφίες».

Αναφορικά με το αν εμπλέκονται και τρίτα πρόσωπα στην υπόθεση, ο κ. Λουλέζας ανέφερε: «Την προτρέπω να πει την αλήθεια. Δεν υπάρχουν τρίτοι, δεν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί».

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Τρίτη, με τον συνήγορο υπεράσπισης να προαναγγείλει και αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Το ιστορικό

Η 10χρονη εξαφανίστηκε κατά την επιστροφή της από το σχολείο στις 11 Ιουνίου στην περιοχή της Άνω Τούμπας Θεσσαλονίκης.

Το κορίτσι εντοπίστηκε περίπου 40 ώρες αργότερα στην περιοχή της Καλαμαριάς. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κατηγορούμενη είχε προσεγγίσει και είχε παρασύρει το μικρό κορίτσι.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη στην Κατερίνη, φέρεται να ήταν γειτόνισσα της οικογένειας του θύματος στο παρελθόν.

Κατά τη διάρκεια της απαγωγής, και όπως έγινε γνωστό, η φερόμενης ως δράστις έδωσε κοκτέιλ ναρκωτικών στη 10χρονη, ενώ τη μακιγιάρισε και την έντυσε με συγκεκριμένα ρούχα. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρπαγή 10χρονης, Όσο, 33χρονης,arpagi 10chronis, oso, 33chronis