Αρπαγή 10χρονης: Δεν πείραξα το παιδί - Η 33χρονη μιλά από τις φυλακές

Η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή 10χρονης από την Θεσσαλονίκη, δηλώνει αθώα και πως δεν είχε ύποπτους σκοπούς.

Η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή 10χρονης μίλησε στο τηλεοπτικό σταθμό Mega, μέσα από τις φυλακές του Ελαιώνα, στις οποίες κρατείται.

Η ίδια επισημαίνει πως δεν απήγαγε την μικρή, αλλά την πήρε μαζί της για να την φροντίσει. Ακόμη, τονίζει

πως προσπαθεί να αμβλύνει την αντιπαράθεση με τον πρώην σύντροφό της και ότι στοχοποιείται άδικα.

Χαρακτηριστικά, είπε πως «ο πρώην σύζυγός μου γνωρίζει ότι τα τελευταία επτά χρόνια της συμβίωσής μας ήταν σχεδόν άνεργος. Είχε μεταβιβάσει την ατομική επιχείρησή του. Τα χρήματα από την πώληση τα σκόρπισε. Είχαμε πρόβλημα επιβίωσης. Εξαναγκάστηκα σε δεύτερη δουλειά». Πονάω για το παιδί μας. Ποια μάνα δεν νιώθει άσχημα μακριά;».

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «σς μην μου επιτίθεται. Δεν θέλω πόλεμο μαζί του. Ξέρει τι συμφωνήσαμε για το παιδί. Με ενοχοποιούν όλοι χωρίς μέτρο. Δεν έχω κάνει κακό στη 10χρονη. Να της προσφέρω ήθελα. Θα βγει η αλήθεια».

Σημειώνεται πως ο πρώην σύζυγός της έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος της, προσπαθώντας, όπως λέει, να προστατέψει το παιδί του.

Επίσης, με ενδιαφέρον αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με το περιεχόμενο από το κινητό και τον υπολογιστή της. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κληθούν νέοι μάρτυρες να καταθέσουν στην υπόθεση, σύμφωνα με τη δικηγόρο υπεράσπισης κ. Ανάσογλου.

Επιπλέον, αποκαλύψεις για τις 44 ώρες κράτησης της από την 33χρονη κοκκινομάλλα έδωσε η 10χρονη στους αστυνομικούς παρουσία παιδοψυχολόγου.

«Μπήκαμε στην πολυκατοικία και μου είπε η Ειρήνη: «Τώρα θα πάμε σιγά σιγά μην μας ακούσουν οι γείτονες». Πήγαμε στον δεύτερο όροφο. Το σπίτι ήταν πολύ τρομακτικό και είχε και φωτάκια, ξέρετε για τους κλέφτες. Άκουσα μια γυναίκα να της λέει στο τηλέφωνο ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μια επιταγή. Η Ειρήνη έφυγε πάρα πολύ γρήγορα και αγόρασε φαγητά για να φάμε. Μέσα στη σακούλα με τα φαγητά είδα κάτω κάτω την επιταγή που σας έλεγα» είπε η 10χρονη.

Η κοκκινομάλλα ζήτησε σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star από τον δικηγόρο της να προσβάλλει τη διάταξη δημοσιοποίησης των στοιχείων της, για να σταματήσει όπως λέει ο διασυρμός της. Όσο για τη μοιραία μέρα της 11ης Ιουνίου, η μικρή περιέγραψε τη στιγμή της αρπαγής της.

«Βγήκα από το σχολείο και η γυναίκα βρισκόταν στην κολόνα από το σχολείο δεξιά. Με φώναξε με το όνομα μου. Γύρισα, την είδα κοντά μου και αμέσως τη θυμήθηκα αλλά μου το είπε κιόλας. Είμαι η Ειρήνη η μαμά της Γ... Είχα να τη δω πολλά χρόνια. Είχε αλλάξει πάρα πολύ. Παλιά ήταν με ξανθά και μαύρα μαλλιά και τώρα ήταν με κόκκινα μαλλιά» είπε η μικρή μαθήτρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα