Ηλεία: Τι οδήγησε τον πατέρα στη δολοφονία του γιου του - Τι αναφέρει το σημείωμα

Οι αρχές εξετάζουν τα αίτια που οδήγησαν έναν 86χρονο στην Ηλεία να δολοφονήσει τον γιό του και ύστερα να αυτοκτονήσει.

Στην Ηλεία και συγκεκριμένα στη Μηλέα Ζαχάρως, ένας 86χρονος δολοφόνησε τον γιό του και μετά αυτοκτόνησε, ενώ η αστυνομία διερευνά τα αίτια του φονικού.

Μέχρι στιγμής, το ilialive.gr αναφέρει πως ο ηλικιωμένος είχε αφήσει ένα ιδιόχειρο σημείωμα, με ακατάληπτες λέξεις.

Επιπλέον, όσοι γνώρισαν τον 86χρονο τον περιγράφουν ως έναν σκληρό χαρακτήρα που ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο για τα πάντα.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε έξι

γιους και τρεις κόρες, ενώ η γυναίκα του είχε πεθάνει 20 χρόνια πριν.

Ακόμη, σε ηλικία 86 ετών φαινόταν να έχει διαύγεια πνεύματος, ενώ είχε και προφίλ στα social media, δείχνοντας σχετικά εξοικειωμένος με την μορφή αυτή της σύγχρονης τεχνολογίας, καμαρώνοντας μέσα από αυτή για τα παιδιά του, αλλά και την ενασχόληση τους με την παράδοση στο χορό και το τραγούδι που και ο ίδιος αγαπούσε.

Πίσω από όλα αυτά όμως φαίνεται πως έκρυβε κάποιες εμμονές, που αποτυπώθηκαν και στο σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι του και που φανέρωνε πως είχε σχεδιάσει τα επόμενά βήματά του.

Φαινόταν πως είχε θέμα με το μικρότερο γιό του, που είχε έρθει τον τελευταίο μήνα από την Αθήνα, ζούσε στον επάνω όροφο του σπιτιού και οι προστριβές ήταν συχνές.

Ο γιος βρήκε δουλειά στη Ζαχάρω και φρόντιζε τον πατέρα του που είχε υποβληθεί πρόσφατα σε εγχείρηση και τον πήγαινε όταν χρειαζόταν στο νοσοκομείο Πύργου για τη μετεγχειρητική του πορεία.

Παρόλα αυτά, έβλεπε προβλήματα στη σχέση τους μέχρι που σήκωσε την καραμπίνα και τον πυροβόλησε από πολύ κοντινή απόσταση.

Ο γείτονας που άκουσε τους δύο πυροβολισμούς με διαφορά ενός λεπτού, αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά και πλησίασε στο σπίτι της οικογένειας.

Και εκεί βρήκε το γιο να ξεψυχά και τον πατέρα νεκρό. Κάλεσε άμεσα την Αστυνομία και ενημέρωσε τους γιους της οικογένειας για το τι είχε συμβεί…

Ένα από τα περιστατικά που περιέγραψαν άτομα που γνώριζαν από τον κύκλο της οικογένειας, ήταν πως πρόσφατα ο πατέρας είχε ζητήσει από το γιο να μην πηγαίνει στο καφενείο του χωριού, γιατί είχε τσακωθεί ο ίδιος με τον καφετζή.

ΠΗΓΗ: ilialive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα