Απόπειρα αρπαγής 14χρονου: Το παιδί μας φάνηκε γενναίο - Συγκλονίζουν οι γονείς του

Οι γονείς του 14χρονου από την Ηλεία τον οποίο προσπάθησαν να απαγάγουν δύο άντρες, περιγράφουν λεπτομερώς τις δραματικές στιγμές.

Στην Ηλεία, οι γονείς του 14χρονου που παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής, μίλησαν στο τηλεοπτικό κανάλι Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Συγκεκριμένα, η μητέρα του παιδιού είπε πως «δεν έχουμε ιδέα τι ήθελαν από το παιδί μας. Ευτυχώς φάνηκε γενναίος και παρά τον φόβο του κατάφερε να προστατέψει τον εαυτό του, όπως του έχουμε πει».

Επίσης, ζήτησε μάλιστα

την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων, καθώς, όπως είπε, αν δεν ήταν το δικό της παιδί, θα ήταν κάποιο άλλο, ενδεχομένως πιο αθώο που θα παρασυρόταν και θα πήγαινε μαζί τους.

Επιπλέον, στην εκπομπή μίλησε και ο πατέρας του, ο οποίος τόνισε πως ο 14χρονος ταράζεται όποτε το σκέφτεται, αλλά όλοι κάνουν προσπάθεια να το ξεπεράσουν και να συνεχίσουν τις ζωές τους.

Υπενθυμίζεται πως προφυλακίστηκαν δύο αδέλφια με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, για την απαγωγή του 14χρονου από την Ηλεία.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες είναι βουλγαρικής καταγωγής, 23 και 19 χρονών και συνελήφθησαν αμέσως μετά την καταγγελία της απόπειρας αρπαγής, γιατί αναγνώρισε έναν από αυτούς ο 14χρονος.

Μάλιστα, η καταγγελία του εφήβου αναφέρει πως τα δύο αδέλφια επέβαιναν σε ένα βαν, όταν τον εντόπισαν καθώς επέστρεφε από το φροντιστήριο.

Τότε τον πλησίασαν και του είπαν πως τους έστειλε η μητέρα του και προσπάθησαν να τον βάλουν μέσα στο βαν.

Παρόλα αυτά, ο 14χρονος άνοιξε την πόρτα στο βαν, δήθεν ότι θα τους ακολουθούσε και στη συνέχεια έτρεξε μακριά, ενώ λίγο αργότερα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα